Cressida Bonas: is dit de nieuwe Kate Middleton?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Cressida Bonas: is dit de nieuwe Kate Middleton?

cressida bonasEen goede twee jaar geleden jammerde hij nog openlijk over zijn ongeluk in de liefde, vandaag lijkt hij op het punt naar het altaar te stappen: prins Harry heeft de grote liefde gevonden en dat zorgt voor heel wat speculaties over het kanaal. Groot-Brittannië maakt zich op voor een nieuwe prinses, maar wie is zij eigenlijk?

De 24-jarige Cressida Bonas is geen onbekende voor de Windsors. Ze stamt uit een adelijke familie, is een graag geziene socialite en één van de beste vriendinnen van Harry’s nicht Eugenie. Haar bonte familie is zowat de Britse versie van de Kardashians. Haar moeder, de excentrieke Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon, stapte maar liefst vier keer in het huwelijksbootje en was in haar gloriejaren niet vies van een naaktportret of twee.

Cressida’s halfzus Isabella trouwde onlangs met  veel poespas in Afrika met Sam Branson, zoon van de steenrijke Virgin baas Richard Branson. Gelukkig maar voor Kate Middleton, kwatongen beweren immers dat prins William altijd al een boontje voor de blonde schone heeft gehad. Precies daarom zou Kate niet opgezet zijn met de romance van haar schoonbroer.

Roddels die wij liever niet geloven, we vinden de vrolijke Cressida juist een goede aanwinst voor de koninklijke familie. Net als Kate, William en Harry is ze niet vies van een feestje –dat bewijzen de vele paparazzi foto’s van haar nachtjes uit. Vrienden omschrijven haar als  laidback en artistiek. In 2010 hielp ze het wereldrecord "meeste mensen die aaneen gebonden een marathon lopen" te verbreken...

Qua look is ze wel de tegenpool van Kate, neigt ze eerder naar Cara Delevingne: beanies en sneakers, afgewisseld met lange boho jurken en wilde vlechten. Cressida blijkt ook fan van... de scrunchy! Misschien wordt het ding onder haar invloed opnieuw een wereldwijde trend? Ontdek hier de stijl van de –hopelijk- toekomstige prinses.

1/
1

2/
2

3/
  10

4/
  8

5/
7

6/
6

7/
5

8/
4

9/
3

10/
2

11/
1