Moeder Kim Kardashian gaat scheiden

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Moeder Kim Kardashian gaat scheiden

KrisJennerBruce

Een nieuwe shock in celebland: na 22 jaar huwelijk hebben Bruce & Kris Jenner besloten een punt achter hun relatie te zetten. Breaking Up with the Kardashians: Hoe? Wat? Waarom?

Blijkbaar zat de scheiding er al een poosje aan te komen. Bruce en Kris onthulden zelfs dat ze intussen een jaar uit elkaar zijn.  Er zou geen sprake zijn van bedrog en de ex-geliefden lieten weten dat er geen ruzie is. Waarom de breuk zo lang werd stilgehouden,  werd in het midden gelaten. Hoogstwaarschijnlijk om de populariteit van de realityserie Keeping Up With The Kardashians niet in het gedrang te brengen.

Gedurende talloze afleveringen van de populaire reality-reeks Keeping Up With The Kardashians werd duidelijk dat Bruce niet hield van het extreme gedrag van de Kardashian familie. Terwijl Kris de perikelen van haar dochters en zoon net aanmoedigde, schaamde hij er zich diep voor. Zo zagen we Bruce regelmatig kwaad om de vele pikante foto’s van Kourtney, Khloe en Kim, om zelfs nog maar te zwijgen over de sekstape van Kardashian dochter nummer twee.

Bruce hield zich liever bezig met zijn vliegtuigjes, terwijl de mediageilheid van eega Kris enkel toenam. De twee tegenpolen sliepen ook al een tijdje niet meer in hetzelfde bed en sinds kort woonden ze apart.
Kris bleef in de Kardashian ‘mansion’ terwijl Bruce een huis aan het strand kocht in Malibu. Deze extreme maatregel wuifden ze weg met het excuus dat dit huis een buitenverblijfje was voor de twee jongste dochters Kylie en Kendall.

Hoe het nu verder moet met de serie is nog niet bekend. Iets in ons zegt dat we eeuwige optimist Bruce niet vaak meer te zien zullen krijgen. Hij is dol geweest op al de media aandacht dat een positie in het gezin met zoveel bekende dochters met zich meebracht.

Kris Jenner en Olympisch medaillewinnaar Bruce hebben samen twee tienerdochters, Kendall (17) en Kylie (16).

(MM)