House of Versace volledig afgekraakt

Gepubliceerd op 8 oktober 2013 door Isabelle
House of Versace volledig afgekraakt

House of VersaceGevalletje Albert II over de grote plas? House of Versace, de met veel sensatie aangekondigde film over het wel en vooral wee van de beroemde Italiaanse familie, wordt met kritiek overladen.

Dat Donatella Versace zelf niets met de prent te maken wil hebben, wisten we al. Een film die inzoomt op de moord op je broer, op je drugsgebruik en je grote ego: je zou voor minder steigeren. Dat Versace haar zegen niet gaf, betekent ook dat de crew het zonder authentieke kostuums moest stellen. Critici doen de gebruikte kostuums dan ook af als magere, karikaturale kopieën van wat het modehuis door de jaren heen bracht. Vooral de reconstructie van de iconische topmodel campagne met Cindy Crawford en Claudia Schiffer is volgens hen lachwekkend slecht.

Ook insiders, zoals modejournaliste Cathy Horyn, twijfelen niet hun gal uit te spuwen: "Natuurlijk had ik geen hoge verwachtingen over House of Versae, maar het is echt verschrikkelijk. Niet eens lachwekkend slecht: gewoon vreselijk." Pijnlijke woorden, of de film ooit het Belgische kleine scherm zal halen, is hoogst onzeker.

Voorlopig moeten we het stellen met de trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=o7pnMq4Airk