Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 7 oktober 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsM.I.A. ontwerpt fake Versace voor het label zelf, Kate Moss kruipt achter de tekentafel voor Topshop en Elie Saab mocht Evian in een nieuw kleedje steken. De beroemde musical Annie wordt opnieuw verfilmd en Kim Kardashian laat de wereld nog maar eens meegenieten van dochter Nori's schattige snoetje.

Na een rustpauze van drie jaar gaat Kate Moss opnieuw ontwerpen voor Topshop. De lijn wordt in april gelanceerd en zal ook online verkrijgbaar zijn.  Net als de vorige collecties die het model voor de keten tekende, tussen 2007 en 2010, gaat het ook nu weer over een vrouwenlijn, accessoires en schoenen gebaseerd op de persoonlijke stijl van Moss.

Elie Saab is de designer die dit jaar Evian in een uniek kleedje mag steken. De ontwerper stapt daarmee in de voetsporen van Diane von Fürstenberg. Hij ontwierp een kanten fles: “puur als het water zelf” verklaarde hij aan WWD. Vanaf november wordt de fles in drie formaten aangeboden in geselecteerde restaurants en hotels over de hele wereld. Lekker exclusief, dat plat watertje.

M.I.A. en Versus –het dochterlabel van Versace- gaan samenwerken aan wat waarschijnlijk de meest originele collab van het jaar wordt. De rapster zal een capsullecollectie tekenen, gebaseerd op valse Versace items die je in de straten van Londen kan scoren. Iconische Versace designs zullen gemixt worden met graffiti en andere invloeden van de straat. Een samenwerking om in de gaten te houden, vanaf 16 oktober online verklrijgbaar!

Ook Annie krijgt een nieuw kleedje. Het verhaal van de beroemde wees en haar schatrijke weldoener Mr. Stacks werd nog maar eens verfilmd, deze keer met Jamie Foxx en Quvenzané Wallis in de hoofdrollen. Dat de welbekende liedjes van de musical bij deze een RnB sausje krijgen, lijkt onvermijdelijk. De film staat gepland voor eind 2014.

Nadat haar volledige kleerkast eraan mocht geloven, haalt ook North West zelf nog eens het instagram profiel van haar beroemde moeder. Kim Kardashian postte drie dagen geleden een tweede foto van haar kleine uk, poserend op een dierenvachtje. Net als mama, en toch ook weer niet…