Afgang van de dag: Kanye West niet herkend in Parijs

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Afgang van de dag: Kanye West niet herkend in Parijs

Kanye WestKanye West, zijn ego en de paparazzi: een ménage à trois die niet altijd zo vlot verloopt. Dat bleek nog maar eens toen de rapper in Parijs fotografen en veronderstelde fans vroeg hem niet lastig te vallen, waarop één van de "fans" in kwestie zich doodeerlijk afvroeg wie hij in godsnaam was. 

"Je mag me filmen, maar geen vragen stellen. Ik begrijp dat jullie als paparazzi jullie brood moeten verdienen, maar respecteer mij en stel me geen vragen." De tijd dat Kanye zijn passioneel relaas heeft gedaan, kon hij al tien keer naar binnen zijn geglipt, maar goed. Paparazzi en aanbidders knopen het maar beter goed in hun oren: de I Am God zanger heeft geen tijd voor het gepeupel.

Grappig wordt het wanneer het gepeupel in kwestie geen flauw idee heeft van wie die clown toch is die het hele trottoir blokkeert. "C'est qui?" vraagt een doorwinterde Parisienne zich luidop af. Wij liggen aan haar voeten, alleen maar voor de dodelijk beledigde blik die ze op het gezicht van de wereldster weet te toveren. Ah, Paris...