Hebben: de Black Panther-collectie van M.A.C Cosmetics

Gepubliceerd op 7 november 2022 door Lore Ginneberge
Hebben: de Black Panther-collectie van M.A.C Cosmetics M.A.C Cosmetics

De samenwerkingen van M.A.C Cosmetics blijven elkaar in een sneltempo opvolgen. Next in line is een collab met Marvel voor de lancering van 'Black Panther 2'. Een verrassende samenwerking? Niet echt, want de film barst van de inspirerende beautylooks.

Wil je je helemaal onderdompelen in het universum van 'Black Panther: Wakanda Forever', de Marvelfilm die op 9 november in de bioscoop verschijnt? Met de limited edition make-upcollectie van M.A.C kan je je omtoveren tot echte Wakanda warrior.

M.A.C Cosmetics Black Panther make-up collab
M.A.C Cosmetics

"Net als de levendige wereld van Wakanda, bevat M.A.C x Wakanda Forever uitbundige, heldere kleuren die iedereen fantastisch staan - vooral degenen met een rijke huidskleur," zegt Fatima Thomas, Senior Artist.

Zoals de film zelf wordt ook deze collectie naar een hoger niveau getild, allemaal dankzij een uitstekende formulering en ontwikkeling. Zo is er de Eye Shadow x 8, een gloednieuw oogschaduwpalet met acht tinten in een zachte textuur die intense kleur, helderheid en levendige pay-off leveren zonder zwaar te voelen. Dit decadente palet is verpakt in een speciale Black Panther-geïnspireerde verpakking en bevat juweeltinten, aardetinten en glinsterende metallics, geïnspireerd op de kleuren, personages en texturen van Wakanda.

M.A.C. Cosmetics Wakanda Black Panther 2 collectie
M.A.C. Cosmetics

Er zijn vier tinten lipstick die iedereen aanspreken in Wakandan Sunset (koel fuchsia), Dora Milaje (mat blauwrood), Royal Integrity (matte chocolade) en Story Of Home (roze-achtig neutraal), terwijl de befaamde Love Me Liquid Lipcolour je uitnodigt om de intensiteit te verhogen met The Shadows (zwart), Thicker Than Water (bloedrood), Show Off (brons) en Wakanda Forever (felpaars). Dankzij de Lipglass in Feelin' It in een doorschijnend goud voeg je een vleugje glans toe. En omdat alles begint en eindigt met een onberispelijke basis, maakt de Extra Dimension Skinfinish in Royal Challenge - een warme rosékleurige goudtint - en Royal Vibrancy - een gouden chocoladebrons - je make-uplook pas echt onoverwinnelijk.

mac cosmetics
Wakanda Forever Eye shadow x8 oogschaduwpalette, €44,90

Shop hier

wakanda forever mac cosmetics
Wakanda Forever Love me liquid lipcolour, €27,90

Shop hier

De Marvel Studios’ Black Panther Collection By M.A.C is verkrijgbaar bij M.A.C Cosmetics en ICI PARIS XL.