Maasmechelen Village kleurt Belgisch

Geüpdatet op 1 oktober 2013 door Laure Vandendaele
Maasmechelen Village kleurt Belgisch

Schermafbeelding 2013-10-01 om 16.18.20
Outlet shoppingdorp Maasmechelen Village vond het hoog tijd om Belgisch talent in de kijker te zetten en richt daarom een Belgisch paviljoen op. Hierin zal kunst-, mode- en designtalent van landgenoten gevierd worden. Niemand minder dan Axelle Red wordt het gezicht van de campagne.

Van 24 oktober tot 31 december zal Maasmechelen Village met de oprichting van het Belgisch paviljoen de aandacht richten op enkele Belgische ontwerpers. Het paviljoen – in de vorm van een pop-up store - zal voortdurend evolueren en Belgische mode, kunst, design en accessoires onder één dak te verenigen. Bezoekers kunnen er originele stukken kopen van onder andere Véronique Leroy, Elvis Pompilio, Christian Wijnants en Filles à Papa.

Naast het Belgisch paviljoen krijgt de village er ook een heuse Belgische promenade bij. Op deze open en top Belgische avenue zullen Belgische merken zals Essentiel, Kipling, Stijn Helsen, River Woods en Scapa zij aan zij huizen. Wie van het shoppen moet bekomen kan uitblazen en tegelijkertijd een lesje modegeschiedenis meepikken tijdens de tentoonstelling van lederwarenmerk Delvaux.

Axelle Red zal het paviljoen op 23 oktober hfeestelijk openen in aanwezigheid van de Belgische ontwerpers en kunstenaars. Daarna kan je nog tot 31 december ons Belgisch talent in Maasmechelen Village gaan bewonderen, ook op zon – en feestdagen.

www.maasmechelenvillage.be