We love: de funky bombers van The Design Studio

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Natalia Tjurina
We love: de funky bombers van The Design Studio

CNV00042

Ook zo'n bomber addict? Dan is The Design Studio vast een label naar je hart!

The Design Studio brengt uitsluitend bombers, stuk voor stuk uniek en handgemaakt. Het piepjonge label wordt gerund door moeder-dochter duo Sally en Lettie Pattinson - de een modedocent en de ander mediastudent. De designs bedenken ze samen en moeder Sallie maakt de bombers from scratch. Tot voor kort werkten ze enkel op aanvraag en verliep de verkoop voornamelijk via Instagram. Door en dankzij het gigantische succes van de bombers - sinds de start in september gingen al meer dan 700 exemplaren de deur uit - besloten ze werk te maken van een webshop die deze week gelanceerd werd. Tot groot jolijt van de fanbase, inclusief wij!

pink4

pink white brown

blue white yellow

Elk design vertrekt vanuit een basismodel met of zonder rits en wordt aangevuld met flatterende pasteltonen en funky faux fur prints. De allereerste bomber die ze ooit maakten was voor niemand minder dan Britse it-girl Suki Waterhouse - een stijlindicator die kan tellen.

https://instagram.com/p/s763SBAsqr/?taken-by=sukiwaterhouse

 

Heuglijk extraatje: deze zomer kan je de bombers ook dicht bij huis shoppen. The Design Studio sloeg namelijk de handen ineen met pop-up shop Jackie Jane die zonet haar deuren in hartje Knokke opende. Daar kan je een selectie van 15 unieke designs op de kop tikken, exclusief ontworpen voor de Jackie Jane shop. We voorspellen dat de jasjes als zoete broodjes zullen verkopen, snel wezen is dus de boodschap! Lukt het je niet om de pop-up een bezoekje te brengen, dan kan je - oef! - ook in de webshop terecht.

11289644_10155559517895032_4491566565945333348_o

pastels

spring

Natalia Tjurina
(Coverbeeld: Vicky Chambers)