Urban Decay komt naar België

Geüpdatet op 1 april 2019 door Laure Vandendaele
Urban Decay komt naar België

UrbanDecayBelgie

Het is zover! Het Amerikaanse make-upmerk Urban Decay komt heel binnenkort naar België. Dat maakte Jillian Ward, retail en education manager van het merk, gisteren bekend tijdens een exclusief lanceringsevent in Amsterdam. ELLE was erbij.

Een paarse loper, paars toiletpapier in de toiletten en prachtig opgemaakte hostessen met hier en daar een paars detail in hun rock-‘n-roll outfits. Heel wat clues die ons bij het betreden van een geheime locatie in Amsterdam richting het beautymerk met paars DNA stuurden. Niet veel later werd ons donkerpaars vermoeden door de wel heel enthousiaste presentatrice Tess Milne (‘Mocht Nirvana een beautymerk maken, zou het Urban Decay zijn’) en make-upartiest Jillian Ward bevestigd werd. Urban Decay komt naar België!

Presentatrice Tess Milne brengt het heuglijke nieuws
Presentatrice Tess Milne brengt het heuglijke nieuws

Geen tripjes naar het buitenland of belachelijk hoge verzendingskosten meer om je favoriete Naked-palette (1,2, 3 of Basics) of andere producten met cultstatus (de Makeup Setting Spray! De Eyeshadow Primer Potion) in huis te halen. Vanaf 26 mei is de volledige collectie van het edgy make-upmerk immers verkrijgbaar via de webshop van Ici Paris XL. In september zal de volledige collectie in de Ici Paris XL in de Brusselse Nieuwstraat verkrijgbaar zijn. Hier en daar wordt gefluisterd dat het niet lang zal duren voor andere filialen zullen volgen.

FullSizeRender(1)

Drie populaire Naked-paletten
De drie populaire Naked-paletten
Franciska Bosmans, beautyjournaliste bij Marie-Claire en Feeling en Laure van ELLE
Franciska Bosmans, beautyjournaliste bij Marie-Claire en Feeling en Laure Vandendaele van ELLE

Schrijf het in je agenda: op 26 mei is het time to get Naked! En dat bedoelen we (voor één keer) niet letterlijk.

Meer goed nieuws voor beautylovers