Diamanti Per Tutti opent pilot store in Gent

Geüpdatet op 11 januari 2019 door ELLE België
Diamanti Per Tutti opent pilot store in Gent

DPT Gent

Diamanti Per Tutti waait na het grote succes van haar eerste vestiging in Antwerpen over naar het bruisende Gent. Diamanten enkel voor the happy few? Dat is precies wat ze willen veranderen.

In 2014 nam Diamanti Per Tutti een hoge vlucht met de opening van een pop-upstore in Antwerpen en concept stores in Tokyo tot Parijs. Na het overweldigende succes in de Sinjorenstad openden ze er hun eerste pilot store in de modebuurt. Met Gent voegen ze daar een tweede boetiek aan toe.

Diamanten DPT
linksonder: @kellysteenlandt

Het jonge Antwerpse label legt het accent op betaalbare, moderne juwelen met conflictvrije diamanten. Tijdloos design is de signatuur en het verfrissend accent ligt op verschillende collabs met gastontwerpers. Via deze samenwerkingen wil het Belgische label uiteenlopende persoonlijkheden de kans geven om hun creatieve koppen bij elkaar te steken. Deze zomer gingen ze in zee met de bekroonde designer Nedda El-Asmar.

DPTGent
Instagram

Diamanti Per Tutti koos voor een verrassend interieur waar ruwe materialen contrasteren met delicate juwelen en echte diamanten. De winkel huist in een knus pand in de Walpoortstraat in de hippe buurt De Waalse Krook.

Naast de twee Belgische pilot stores en de webshop, wordt het label in 60 boetieks verkocht.

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)