In beeld: de knapste vaders in celebland

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Natalia Tjurina
In beeld: de knapste vaders in celebland

dads

Driewerf hoera: Jude Law is voor de vijfde keer vader geworden! Zijn 23-jarige ex Catherine Harding beviel eerder deze week van een dochtertje nadat ze vorige zomer een korte fling beleefden. We dromen al meteen weg bij het beeld van de kersverse papa. Want ja, een man met een kind op de arm, meer hebben onze hormonen niet nodig om op hol te slaan! Om het goede nieuws te vieren - werkelijk elke reden is goed genoeg - zetten we nog eens de knapste vaders in celebland op een rijtje. Hier gaan we:

channingtatum

Channing Tatum - Oftewel de 'koning der moves'. En abs. 'Magic Mike' trouwde in 2009 met danseres/actrice Jenna Dewan die hij op de set van 'Step Up' leerde kennen en de twee werden in 2013 de trotse ouders van dochtertje Everly. De mooie looks heeft het kleintje al, of ze ook de danskriebels van haar ouders geërfd heeft, dat komen we binnenkort te weten.

1/

chrishems

chrishemsworth

Chris Hemsworth - De perfecte dag volgens Chris Hemsworth? Een tripje naar het strand waar hij eerst een potje kan surfen om vervolgens samen met vrouwlief Elsa Pataky te genieten van dochtertje India Rose en tweeling Sasha en Tristan.

2/

mattbomer4

Matt Bomer - De rol van Christian Grey zag hij dan misschien net aan zijn neus voorbijgaan, de rol van coolste vader heeft hij wél op zak. Samen met zijn partner Simon Halls heeft Matt Bomer drie zoontjes: Henry, Kit en Walker.

3/

*EXCLUSIVE* Jamie Dornan and Amelia Warner enjoy a walk with daughter **USA ONLY**

Jamie Dornan - In '50 Shades of Grey' mag hij dan wel een koele womanizer spelen, in het echte leven is Jamie Dornan een echte gezinsman. Geen wilde stoeipartijen op zijn dagelijkse planning, wel gezellige uitstapjes met echtgenote Amelia Warner en dochtertje Dulcie (1).

4/

joshduhamel2

 

Josh Duhamel - In 'Life As We Know It' zag je hem aan het werk als onhandige nieuwbakken vader aan de zijde van Katherine Heigl. Anno 2015 mag acteur Josh Duhamel zich al anderhalf jaar samen met zangeres Fergie ouder van Axl noemen en blijkt hij (en zijn biceps) in het echte leven geboren te zijn voor het vaderschap.

5/

davidbeckham

David Beckham - In 2013 hing David Beckham zijn voetbalschoenen aan de haak en ruilde hij zijn sportcarrière in voor een andere loopbaan, die van fulltime vader. Terwijl zijn liefste Victoria zich volledig richt op haar modehuis, vult David zijn dagen met tripjes met kids Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (10) en Harper (4).

6/

lievschreiber

Liev Schreiber - Op het witte scherm kruipt hij vaak in de huid van de schurk, maar in de realiteit is daar gelukkig niets van aan. In het gezelschap van echtgenote Naomi Watts en hun zoontjes Samuel (7) en Alexander (8) verandert hij meteen in de (beresterke) softie die hij werkelijk is.

7/

Orlando Bloom Honored On The Hollywood Walk Of Fame

Orlando Bloom - Zijn relatie met Miranda Kerr is dan misschien wel spaak gelopen, de band met hun zoontje Flynn, daar zal nooit iets tussenkomen. De kleine knapperd is op zijn vierjarige leeftijd al het evenbeeld van zijn vader.

8/

Max Greenfield Enjoys Maui With His Daughter

Max Greenfield - In de hitserie 'New Girl' draaft hij op als ieders favoriete douchebag in de vorm van 'Schmidt'. De echte Max Greenfield is gelukkig een pak charmanter! De acteur trouwde in 2011 met Tess Sanchez en het paar heeft samen een dochtertje van vijf, Lilly.

 

Natalia Tjurina