Zwangerschap Gwen Stefani bevestigd

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Zwangerschap Gwen Stefani bevestigd

gwenstefani

Is ze het of is ze het niet? Hoewel Gwen Stefani zelf de lippen stevig op elkaar houdt, zijn anderen minder zwijgzaam. Zo verklapte rapper Eve in een interview dat Stefani wel degelijk 'preggers' is.

Er lijkt een einde gekomen aan de vraag: verwacht Gwen Stefani een derde kind of niet. Begin september begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien maar zowel de 'No Doubt'-zangeres als echtgenoot Gavin Rossdale onthielden zich van alle commentaar.

Rapster Eve was iets spraakzamer. Toen de 34-jarige ster werd gevraagd of Gwen Stefani haar tijdens een optreden zou vergezellen, antwoordde de rapster: 'ze is zwanger! Ze doet het kalm aan.' En daarmee lijkt de kogel door de kerk en baby nummer drie onderweg.

Gwen Stefani en echtgenoot Gavin Rossdale hebben al twee zoontjes: Kingston (7) en Zuma (5). Wij wensen vurig dat Stefani binnen enkele maanden een dochtertje in haar gezin mag verwelkomen. Want hoe schattig Harper Beckham ook mag zijn, geen celeb baby die de coolness van een Stefani-Rossdale offspring kan overtreffen.