GETEST DOOR ONZE LEZERESSEN! De nieuwe gezichtsverzorging van Yves Rocher!

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
GETEST DOOR ONZE LEZERESSEN! De nieuwe gezichtsverzorging van Yves Rocher!
Yves Rocher

“Het is een fijne crème die goed uitsmeert, niet plakt en heeft een aangename geur. Het doet rimpels zichtbaar verdwijnen” vertelt Christel, 46 jaar, nadat ze in avant-première de nieuwe Sérum Végétal van Yves Rocher heeft getest.
Een egaliserende antirimpelverzorging, die voortaan ongetwijfeld deel zal uitmaken van de ochtendroutine van onze lezeressen.

HET PRODUCT
De Sérum Végétal Anti-Rimpel & Stralende Teint, een nieuwe verzorgingscrème stralend effect in het gamma voor dagelijkse verzorging van Yves Rocher. Deze dagcrème belooft een antirimpelwerking die de teint meteen doet stralen en de huidstructuur fijner maakt. De crème wordt ‘s ochtends op een perfect gereinigde huid aangebracht en doet prima dienst als make-upbasis. De beste oplossing om de tekenen van veroudering te minimaliseren. Herstelt de huid en laat haar stralen.

VOOR WIE ?
Om verzorging te kunnen bieden aan alle rimpel- en huidtypes, bestaat Sérum Végétal in 3 versies: stralende teint, stevigheid en lift. Het gamma is dus samengesteld uit een verzorging met een stralend, verstevigend en liftend effect. Een zeer compleet aanbod, geschikt voor vrouwen jonger dan 30 jaar tot ouder dan 75, en voor elke vrouw die de eerste tekenen van huidveroudering met een lichte, fijne textuur wil tegengaan en verbeteren.

DE FORMULE :
Het geheim zit in de betere opname door de huid. De onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica van Yves Rocher hebben zich verdiept in de actieve plantaardige bestanddelen, die op natuurlijke wijze in de huidcellen kunnen worden opgenomen om zodoende efficiënt te kunnen reageren. In het Sérum Végétal Anti-Rimpel & Stralende Teint werden twee actieve bestanddelen met elkaar geassocieerd: extract van IJskruid, ook wel Levensplant genoemd, dat rimpels tegengaat en extract van Oryza, dat de zuurstoftoevoer in de cellen stimuleert en de huidcellen opnieuw doet ademen.

DE INDRUKKEN VAN ONZE LEZERESSEN:

  • De verpakking, het parfum en de textuur zijn uiterst aangenaam.
  • De uitstekende hydratatie.
  • De huid voelt zacht en glad aan.
  • Geen vet gevoel na het aanbrengen.
  • Het zichtbare resultaat vanaf de eerste dagen.

DE GETUIGENISSEN:
« Mijn huid is zeker verbeterd, perfecte hydratatie, heel fijn om deze crème dagelijks te smeren en een heerlijk geurtje », Anja, 44 jaar.
« Zeker en vast prachtig product », Karima, 30 jaar. « Aangenaam in gebruik, goed resultaat (zachte huid, voor antirimpeleffect is het nog te vroeg om hier een oordeel over te vellen) », Mirja, 43 jaar.
« Je huid voelt steviger, strakker en frisser. De huid is gladder en zachter. Je gelaat krijgt een echte opkikker en een jonger uitzicht », Yvette, 61 jaar.

>> Meer inlichtingen in de Yves Rocher winkels of op yves-rocher.be

Yves Rocher