Michiel Huisman alweer uit de kleren

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele

MichielHuismanChanelN5
Nou nou, zeggen dat Nederlander Michiel Huisman vaker niet dan wel gekleed is, zou een beetje overdreven zijn. Maar de knappe acteur lijkt niets tegen een stukje functioneel naakt te hebben. Tijdens een shoot met Mario Testino hield de 'Game of Thrones'-ster het bij een strategisch geplaatste handdoek. En die zag er heel proper uit.

Naaktloopster Kim Kardashian onderneemt verdienstelijke pogingen om het internet met haar blote borsten en billen aan diggelen te slaan maar ook Michiel Huisman weet hoe hij de sociale media met zijn lichaam moet beroeren. Toen de 33-jarige acteur in de fantasyserie 'Game of Thrones' zijn blote billen aan drakenmoeder Daenerys  (en dankzij knap camerawerk ook aan de rest van de wereld liet zien), daverde Twitter op zijn grondvesten.

Game of Thrones
Game of Thrones

Meer recent kreeg Instagram een overload aan hartjes te verduren toen topmodefotograaf Mario Testino een foto van Michiel Huisman, slechts gehuld in een hagelwitte handdoek, met de wereld deelde. Het sexy plaatje maakt deel uit van Testino's Towel Series, waarvoor eerder ook topmodellen zoals Cara Delevingne, Miranda Kerr en acteur Romulo Neto weinig meer dan een handdoek droegen.

Instagram Mario Testino
Instagram Mario Testino

Een mens zou zich voor minder afvragen met welk waspoeder hij deze handdoek witter dan wit kreeg.