10 to watch: bloggers met een maatje meer

Geüpdatet op 11 januari 2019 door ELLE België
10 to watch: bloggers met een maatje meer

cover

Mag het wat meer zijn? Als het van ons afhangt, graag! Deze 10 plus size bloggers bewijzen dat stijlvol door het leven gaan voor iedereen kan.

1. Franceta Johnson

Franceta, rond de 20 jaar, is een wildebras uit Toronto. Ze hoopt in de toekomst op een job die haar twee passies, mode en grafisch design, combineert. Franceta zweert bij klassiekers en basics. Boyfriend jeans en een blazer of een strakke rok met een crop top, ze weet ze allemaal de baas. Een felle kleur op haar lippen schuwt ze niet, net zoals verschillende kapsels.

francetajohnson1

francetajohnson2

francetajohnson3

francetajohnson4

francetajohnson5

1/

2. Gabi Gregg – Gabi Fresh

Gabi blogt al vanaf de jaren 2000, maar kon al snel op heel wat populariteit rekenen. Met features in onder meer Glamour, Teen Vogue, InStyle, The New York Times en Cosmopolitan weet je gewoon dat ze letterlijk en figuurlijk veel in huis heeft en haar lezers positief kan beïnvloeden. Op haar blog geeft ze, naast outfitposts, ook mode-advies waarbij de belangrijkste regel luidt: negeer moderegels, maar draag wat je bij je lichaam past.

gabi1

gabi2

gabi3

gabi4

gabi5

2/

3. Stephanie Zwicky - Le Blog de Big Beauty

Meet Stephanie: 36, comédienne en model met een maatje meer. Ze leeft, schrijft en kleedt zichzelf als een echte française met een combinatie van high fashion en goedkopere stuks, vooral rokken en kleedjes en een mooie verzameling schoenen. Haar motto? Stijl is geen maat, maar een mentaliteit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

stephanie2

stephanie3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3/

4. Jay Miranda

Jay Miranda houdt van haar lichaam en van haar maatje 46. Dat bewijst haar gelijknamige blog. Ze is mama van baby Julie en stapelverliefd op man John. Naast bloggen is ze een ervaren schrijfster voor onder meer Huffington Post. Dat verklaart waarom haar talloze kleurrijke outfits, die naar eigen zeggen bestaan uit ‘impractical fashion’, vergezeld worden van een interessant stukje tekst. Het lezen waard!

jaymiranda1

jaymiranda2

jaymiranda3

jaymiranda4

jaymiranda5

4/

5. Allison Teng - Curvy Girl Chic

Allison Teng komt uit Californië en houdt, uiteraard, van alles wat chic is. Ze startte met haar blog in 2009 in de hoop in contact te komen met andere plus size bloggers die evenveel van mode houden als zij. Goed gelukt, me dunkt want Allison mocht al samenwerken met ASOS en Mynt 1792 en haar blog werd al vermeld in Glamour en Marie Claire. Haar stijl is eerder eenvoudig en clean met een girly knipoog.

cgc1

cgc2

cgc3

cgc4

cgc5

5/

6. Nadia Aboulhosn

Nadia werkt als model en woont in New York. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en een onberispelijke smaak. Stiekem sluipen er gelaatstrekken van Kendall Jenner in haar outfitfoto’s die niemand, curvy of niet, onberoerd laten. Haar stijl behoort zeker tot onze favorieten!

nadia1

nadia2

nadia3

nadia4

nadia5

6/

7. Tanesha Awasthi - Girl With Curves

Tanesha Awasthi staat voor elegantie. Stevige basics combineert ze onherroepelijk met een hoge hak en een knappe handtas. Ze is ook een van de weinige plus size bloggers die haar eigen gelijknamige kledingcollectie op de markt bracht en verkoopt op haar blog. Outfits van Tanesha zijn zo transparant dat ze even goed staan op het werk als op een feestje.

gwc1

gwc2

gwc3

gwc4

gwc5

7/

8. Mandy Fierens – The Curvy Blogger

Mandy Fierens bewijst dat je niet slank moet zijn om een vintage toets aan je garderobe toe te voegen. Kanten jurkjes, sentimentele details, iconische make-up en een pittig kapsel maken van haar het voorbeeld voor vele vrouwen met een maatje meer die hunkeren naar het verleden. Inspiratie verzekerd!

mandy1

mandy2

mandy3

mandy4

mandy5

8/

9. Ashley Rose – This is Ashley Rose

Ashley Rose, midden twintig en afkomstig uit Melbourne, Australië, begon in februari 2012 te bloggen. Ze wilde met haar blog een visueel dagboek opbouwen van haar outfits en bewijzen dat de trends van de catwalk iedereen goed staan. Ashley Rose is een van de grootste blogsters binnen haar doelgroep en werd al vermeld in talloze magazines in Australië.

ashleyrose1

ashleyrose2

ashleyrose3

ashleyrose4

ashleyrose5

9/

10. Rochelle Johnson – Beauticurve

Rochelle startte in januari 2013 pas met haar blog en dat vooral op vraag van haar talloze Instagram volgers. Via haar blog wil ze elke lezeres volwaardig stijladvies en –tips geven. Zelf zegt ze dat ze zich comfortabel in haar vel voelt en mode niets te maken heeft met maten. Een statement waar wij alvast achter staan!

beauticurve1

beauticurve2

beauticurve3

beauticurve4

beauticurve5

(Stagiaire Kiënta Martens)