3 inspirerende fitnessblogs

Geüpdatet op 5 februari 2015 door ELLE België
3 inspirerende fitnessblogs

introworkout

De zomer is nabij en dat betekent: tijd om comfort food op te geven en ons naar de sportschool te begeven. Drie blogs die je zullen bijstaan als een ware personal coach. 

Een zomerlichaam wordt gemaakt tijdens de wintermaanden, dat gezegde kennen we al, maar laat dat ook voor jou gelden. Soms houdt het slechte weer ons tegen om te gaan sporten maar voorkom een inactief leven en haal inspiratie uit onderstaande fitnessblogs. Laat je dus aanmoedigen door deze sterke vrouwen wiens leven compleet veranderde nadat ze de voordelen van sport en een gezonde levensstijl ontdekten. Je moet geen gymgoeroe zijn om je lichaam te transformeren, dus laat alle twijfels terzijde en begin gewoon!

workout

De truc is om op zoek te gaan naar een passend programma, want niet alle fitnessprogramma's zijn geschikt voor iedereen. Je kiest dus zelf hoe vaak je wilt sporten, wat je eet en hoe variërend je workout is. 

1/

#FitGirlCode

fitgirlcodefitgirlcode1

Het Nederlandse duo Christel en Aranka ruilden hun zakje M&M's voor een wasbordje in een mum van tijd. In 2012 richtten ze hun eigen community #fitgirlcode op, waar ze hun fitnessgenot graag met je meedelen. Doe mee aan de 30-day-ab-challenge of andere programma's die telkens vergezeld zijn van een 'how to' video!

Volg #FitGirlCode ook op Instagram & Facebook!

2/

Kayla Itsines

kayla

De site staat vol met trotse getuigenissen van vrouwen wiens leven compleet veranderde dankzij toewijding en doorzettingsvermogen. En personal trainer Kayla Irsines zit daar voor iets tussen! De Australische schone is gepassioneerd door sport en gelooft heilig dat je met de juiste houding in minder dan 12 weken jouw lichaam kan transformeren. Volg haar tips en fitnessprogramma's om op een effectieve en efficiënte manier je doel te bereiken!

Kayla inspireerde duizenden vrouwen wereldwijd, nu is het aan jou!

Kayla's Instagram (+ 2miljoen volgers!) en Youtube kanaal zijn razend populair. Check it out!

3/

Girls Love 2 Run

work44

Francien loopt wereldwijd marathons en deelt haar loopervaringen met je mee. Ze houdt je op de hoogte van haar challenges, workouts & de zogenaamde zweetdates. Je leert houden van lopen door Francien en haar team dagelijks gepassioneerd bezig te zien.

work55

Girlslove2run zit ook op Instagram en Facebook!

(Stagiaire Karima El bajaj)