GETEST: Novexpert Beauty Kit

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
GETEST: Novexpert Beauty Kit

 

novvv

Novexpert, ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de skincare experten van onder andere Nuxe, Estee Lauder en Clarins, belooft in 20 minuten een zijdezachte babyhuid na het gebruik van de beauty kit. Tijd voor de test.

Novexpert claimt een nieuwe visie op skincare te hebben. Ze gebruiken enkel 100% natuurlijke ingrediënten in hun producten, zijn eerlijk, vrij van reclame en ontwikkeld door Franse doctoren. Het geheim van Novexpert zit in het hoofdingrediënt, novaxyline. Het zorgt ervoor dat de passieve huidcellen actief worden en hyaluronzuur en collageen aanmaken, die huidveroudering tegengaan. Het geeft je huid een lift en een gezonde gloed.

Het star product van Novexpert is hun Beauty Kit (€64,95/2x 50 ml), bestaande uit The Expert Exfoliator Mask & Scrub en The Repulp Mask, die je in slechts 20 minuten tijd een baby huid beloven.

Stap 1: Breng de biologische scrub aan en laat deze 3 minuten inwerken.

BeFunky_DSC09419.jpg

Stap 2: Masseer de huid licht gedurende 2 minuten. Spoel vervolgens af met warm water en dep de huid droog.

scrub.jpg

De scrub heeft een heerlijke frisse geur en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Gedurende de 3 minuten voel je een licht tintelend gevoel, omdat de dode huidcellen worden losgeweekt. De scrub wordt na verloop van tijd dikker en vaster. Eenmaal de dode huidcellen en vuiligheid verwijderd zijn, voelt je huid zacht aan. Ik heb een droge huid en heb normaal altijd moisturiser nodig na een grondige scrubbeurt, maar deze keer voelt mijn gezicht bijzonder zacht aan. So far so good!

Stap 3: Breng een dikke laag van het Repulp Masker aan en laat dit minimaal 10 minuten inwerken.

wit

Stap 4: Spoel het af met heel warm water en breng de watertemperatuur geleidelijk naar koud. Dep de huid droog.

BeFunky_Mask.jpg

De textuur is zeer licht en aangenaam. Het masker heeft dezelfde geur als de scrub en doet je denken aan een verse bos bloemen. Na 10 minuten kan je het masker gemakkelijk afspoelen met koud en warm water. Het resultaat is opmerkelijk. In minder dan 20 minuten heb je een babyzachte huid. Tijdens de koude wintermaanden heb ik vaak last van droge plekjes op mijn gezicht, maar daar heb ik na het gebruik van de beauty kit geen last meer van.

Verwennerij die past binnen een druk schema, ik ben verkocht!

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)