De val van Nicole Kidman tijdens NYFW

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Christin Ho
De val van Nicole Kidman tijdens NYFW

[caption id="attachment_6670" align="aligncenter" width="478"]nicole kidman3 Nicole Kidman met actrices Rooney Mara en Naomi Harris bij show Calvin Klein (foto: Getty)[/caption]

“Opvallen en gezien willen worden”, dat is het statement van NYFW en de komende modeweken. Actrice Nicole Kidman gaf afgelopen week toch wel een speciale twist aan deze uitspraak.  

De dag begon goed: een vlekkeloze verschijning op de Calvin Klein show, waar ze gewillig poseerde naast True Blood ster Alexander Skarsgard en zelfs een glimlach toverde op het gezicht van Vogue US editor Anna Wintour.

En toen gebeurde dit: Ze verliet de show en werd buiten aan de inkomhal van haar hotel aangereden door fotograaf Carl Wu, die er het plezier van inzag om met zijn fiets in de privéruimte van de Oscarwinnares te komen. Kidman verloor haar evenwicht en belandde volledig in shock op de welkom mat van het Carlyle hotel met haar Nicholas Kirkwood pumps. Kidman, die het gezicht is van Jimmy Choo, werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

TMZ meldt dat de Hollywoodster Wu voor de rechter wil slepen. Wu staat bekend voor zijn bizarre run-ins met celebs als Lady Gaga en is ook de inspiratiebron voor de Tumblr account ‘F**k you Carl Wu’.

nicole kidman1
Foto: Rex
nicole kidman2
Foto: Rex

Bron: Telegraph Fashion