Geruchten over nakende scheiding Kim Kardashian en Kanye West

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Christin Ho
Geruchten over nakende scheiding Kim Kardashian en Kanye West

kimkardashian

De Amerikaanse geruchtenmolen draait op volle toeren: Kim Kardashian en Kanye West stevenen na zes maanden af op een vechtscheiding. Voor Kim zou dit het einde betekenen van haar derde huwelijk. Het jaloerse en controlerende gedrag van Kanye zouden aan de basis liggen van de relationele perikelen.

In 2004 ontmoetten Kanye en Kim elkaar voor het eerst. Pas in 2008 zouden ze dankzij televisiepresentator en komiek Jimmy Kimmel elkaar beter leren kennen en samenwerken voor zijn komedieshow 'Alligator Boots'. De show was een flop, maar Kanye ontwikkelde een boontje voor de realityster. Kim choqueerde showbizzland toen ze in 2012 na 72 dagen wou scheiden van haar tweede man NBA-ster Kris Humphries, een relatie begon met Kanye West en datzelfde jaar zwanger werd van hun eerste dochter North. Bijna een jaar na de geboorte van hun dochtertje bezegelden ze hun liefde met een intiem huwelijk in Italië in mei 2014.

Uiteraard konden de fans en de rest van de wereld de zwangerschap en het huwelijk van Kim volgen in 'Keeping Up With The Kardashians', de realityserie waar West niets mee te maken wil hebben. Na hun huwelijk lagen ze ook al met elkaar in de clinch over haar verschijningen in 'Kourtney & Khloe Take The Hamptons'. De mediageile Kim zou het controlerende gedrag van de paparazzi-schuwe Kanye meer dan beu zijn.

Zijn afwezigheid op het Thanksgiving diner van zus Khloe was voor haar de druppel die de emmer deed overlopen. Kanye spendeerde de feestdag liever met zijn vrienden in Parijs, dan met zijn vrouw en dochtertje. Kim zou al ten rade zijn gegaan bij de advocaat die haar vorige scheiding heeft geregeld. Een juridisch gevecht over de voogdij van North zou niet uitgesloten worden. Kanye heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij hun dochter wil opvoeden in Parijs.