Maroon 5 zanger verloofd met Victoria’s Secret Angel

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Maroon 5 zanger verloofd met Victoria’s Secret Angel

Maroon 5 Victoria's SecretAdam Levine, de zanger van Maroon 5, blaast zijn relatie met Victoria’s Secret Angel Behati Prinsloo nieuw leven in, en dat aan een razende snelheid: de twee zijn immers al verloofd.

Het koppel begon te daten in mei 2012 maar ging begin dit jaar uit elkaar. Meteen na de breuk werd Levine aan de arm van een ander model gespot, maar nu kruipt hij weer braaf onder de vleugels van Prinsloo. Alles blijkt vergeven en vergeten…
Anne Vyalitsyna  Adam LevineAl kunnen we niet om de obsessie van de zanger voor vrouwelijk schoon heen. Levine houdt er in Hollywood reeds een beruchte date-CV op na en ook in de modellenwereld is hij geen onbekende. In 2011 zette de zanger de catwalk van het beroemde Victoria’s Secret defilé in vuur en vlam en kon hij nauwelijks van de paraderende modellen blijven -toenmalige modelvriendin Anne Vyalitsyna op kop.
We hopen vurig voor zijn kersverse verloofde dat hij vanaf nu genoegen zal nemen met één lingeriemodel: liever één engel in de hand, dan tien in de lucht!