IN BEELD: boho chic koninklijk huwelijk in Monaco

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
IN BEELD: boho chic koninklijk huwelijk in Monaco

instagram tatiana santo domingoDat niet elke royal "I do" prevelt in plechtige staatsceremonies, heeft Andrea Casiraghi dit weekend bewezen. De prins, tweede in lijn voor de Monegaskische troon, is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met de Braziliaanse erfgename Tatiana Santo Domingo. Dat gebeurde tijdens een glamoureus privéfeestje in pure boho stijl.

Veel foto's willen de royals niet prijsgeven maar wat we wel te zien krijgen, smaakt naar meer. De bruid droeg een vloerlange creatie van Missoni, gecombineerd met een simpele bloemenkrans in het  haar. 's Avonds ruilde ze de jurk in voor een soortgelijk ontwerp van het Italiaanse modehuis, met iets langere mouwen deze keer.

Aanwezig waren onder andere Karl Lagerfeld, de voltallige koninklijke familie van Monacco en de Missoni clan. Niet te vergeten: Daphne, de boston terrier van het koppel, die geen minuut uit de spotlights te slaan was.

1

Wel goed gedocumenteerd: haar vrijgezellenfeestje. Dat laatste had meer weg van de gemiddelde Dolce & Gabbana campagne dan de laatste -naar goede traditie van alcohol en gênante taferelen voorziene- uren van een vrijgezellenbestaan. De bruid droeg opnieuw een jurk van Missoni, in dip 'n dye roze deze keer, terwijl haar vriendinnen keurig in het wit waren gestoken. Constante was opnieuw de bloemenkrans. Aanwezig op het luxejacht: de hoogzwangere -ontkennen heeft nu echt geen zin meer- Charlotte Casiraghi van Monaco en Lauren Santo Domingo, Vogue-redactrice en oprichtster van de webshop Moda Operandi.

2

instagram tatiana santo domingoEn daarmee is koninklijk Europa weer een stijlicoontje rijker... Kate Middleton kijkt maar beter uit haar doppen!