FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 2 september 2013 door Laure Vandendaele
FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

FashionNews

Topshop komt (een beetje) naar Amsterdam, JLo viert haar twintigste geurtje en de comeback van een iconische trui.

Nieuwe CEO bij Diesel. Vanaf 1 oktober staat Alessandro Bogliolo aan het hoofd van denimbrand Diesel. De Italiaanse manager is geen vreemde in de internationale wereld van luxe. Bogliolo werkte eerder bij juwelenmerk Bvlgari en Sephora. Nu hoopt hij samen met het 35-jaar oude merk een nieuwe weg in te slaan.

20 X Jennifer Lopez. Jennifer Lopez brengt binnenkort haar twintigste parfum, dat JLove zal heten,  op de park. JLo was een van de eerste artiesten die veel commercieel succes oogste met het uitbrengen van een eigen geurtje. Het eerste parfum Glow dateert ondertussen uit 2002.

Stradivarius opent webshop. Vanaf 3 september kan je Stradivarius ook online shoppen. De keten uit de Inditex-groep (waartoe ook Zara, Massimo Dutti en Bershkabehoren) opent dan een allereerste Belgische webshop. Surf naar www.stradivarius.com

Topshop komt naar Amsterdam. Of we jaloers zijn? Toch een beetje. De Britse kledingketen Topshop opende deze ochtend een corner in het bekende warenhuis De Bijenkorf. Volgende maand opent Topshop een corner bij Galleries Lafayette in Parijs

Le Poor Boy sweater maakt comeback. De populaire trui van Sonia Rykiel uit 1962 is aan een tweede leven toe dankzij Geraldo da Conceicao, de nieuwe artistieke directeur van het huis. De strakke trui met lange mouwen is voorzien van grafische prints en veel kleur. Le Poor Boy sweater is vanaf deze maand verkrijgbaar.