Lindsay Lohan krijgt eigen realityreeks

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Lindsay Lohan krijgt eigen realityreeks

Lindsay Lohan realityEen abonnement op de rechtbank, een carrière die in het slop zit en ontelbare mislukte verblijven in rehab: Lindsay Lohan is dan eindelijk toch (on)waardig genoeg bevonden voor haar eigen realityshow.

Met sterren in nood verdient Oprah haar dagelijks brood. De talk show koningin doet niets liever dan gevallen beroemdheden in hun ellende bij te staan –de cameraploeg krijgen ze er gratis bij. Nadat ze Rihanna in tranen, vanuit haar thuisfront in Barbados dan nog, tot een bekentenis (“Oké dan, ik houd wél van Chris Brown!”) wist te dwingen, is het tijd om Lindsay Lohan aan te pakken.

De actrice, ooit één van de meest veelbelovende talenten van haar generatie, gaat de laatste jaren door een diep dal maar zou naar eigen zeggen haar leven weer op het juiste spoor willen zetten. Een poging die we binnenkort in een docureeks van acht afleveringen, uitgezonden op Orahs zender OWN, van op de eerste rij kunnen meemaken.

Hoe verleidelijk het ook is om zich in leedvermaak-modus te zetten, hopen we eigenlijk écht dat Lilo deze keer in haar opzet slaagt. Ons idool uit The Parent Trap eindelijk weer in topvorm op het scherm zien schitteren? Dat is pas een mooi vooruitzicht.

Lindsay Lohan parent trap