Kapperdossier: 3 nieuwe adressen voor al uw kopzorgen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kapperdossier: 3 nieuwe adressen voor al uw kopzorgen

adreskappers

Drie nieuwe adressen waar uitgegroeide kapsels of lichtjes gedateerde hipsterbaarden in ere hersteld worden. Bye, bye bad hair days, hello 'nief coupke'!

't NIEF COUPKE 

foto 2

Tegenwoordig kan alles als een tijdelijke paddenstoel uit de grond schieten, pop-up kapsalons incluis. Kapper Stijn Hillebrant (verantwoordelijk voor de vrolijke krullenbol van Josje van K3) opende 't Nief Coupke, een tijdelijk kapsalon/aperitiefbar vlakbij de Antwerpse Meir. Eindeloos aperitieven en tegelijkertijd je haren door een expert in de plooi laten leggen...beter wordt het niet.

Hoewel 't Nief Coupke de deuren binnen twee maanden onherroepelijk sluit, zijn de lading verse fans hun nieuwbakken favoriete kapper niet kwijt. Stijn opende het tijdelijke salon om de periode tot wanneer zijn eigenlijke, permanente salon opent te overbruggen. Hoe, waar en wanneer dat gebeurt, leest u uiteraard tijdig op ELLE.be.

Pop-up salon 't Nief Coupke is een oase van rust middenin de urban jungle. Een plek waar klanten even kunnen uitrusten en waar een persoonlijk contact met de kapper centraal staat.

't Nief Coupke (boven Coperus koffie)
Sint Katelijnevest 51, 2000 Antwerpen

1/

SIR RICHARD

Ook nieuw in Antwerpen is Sir Richard, de originele kapperszaak/barbershop van Steven Richard en Sigi Roels. In het indrukwekkende pand combineren de twee hairdesigners old skool facetten van het kapperswezen met moderne idealen. Zo komen mannen en vrouwen netjes door twee verschillende ingangen binnen, worden de haren droog geknipt en zijn bepaalde elementen uit het interieur heerlijk retro. Aan de andere kant werken de kappers enkel met parabeen- en solfaatvrije producten en maakt het duo gebruik van een warmwatersysteem dat niet onnodig water verspilt.

Britselei 1A/1B
2000 Antwerpen
tel: 0497 90 48 01
www.salonsirrichard.be

2/

De Corbie Stijlbar & Barbier

Al tien jaar geleden stampte kapster Nathalie Bollen haar allereerste kapsalon uit de grond. Anno 2014 is ze de drijvende kracht achter 'De Corbie stijlbar & barbier', een concept waar knippen en kleuren slechts een klein deel van het ruime aanbod uitmaakt. Ook wie dreadlocks, extensions of een gladgeschoren kin wil, is in goede handen bij de professionals van het 16 koppend tellend team.

De Corbie wil klanten onderdompelen in een totaalbeleving die veel meer biedt dan traditionele salons. Nathalie en haar team scheppen een unieke omgeving waar hun klanten tot rust komen en op de hoogte blijven van nieuwigheden en trends. Omdat kappen en kunst hand in hand gaan bij De Corbie krijgen jonge kunstenaars telkens zes weken lang de kans om hun werken tentoon te stellen in de pop-upruimte van het salon.

De Corbie Diest
Grote Markt 23 - 3290 Diest
Tel : 0489 17 78 08

De Corbie Geel
Markt 12a - 2440 Geel
Tel : 0478 78 98 63

www.decorbie.be