FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 21 augustus 2013 door Isabelle
FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

nieuws van de dagM Missoni steekt de kop op in België, Diesel trekt voor haar nieuwe campagne de virtuele straat op, Kim Kardashian zet een stapje in de wereld én David Beckham trekt nog maar eens zijn shirt uit.

Printfeestje in de Antwerpse Schutterhofstraat. Vanaf september tot het einde van dit jaar kan je er in een tijdelijke M Missoni shop terecht voor de levendige ontwerpen van het Italiaanse cultmerk. Goed nieuws voor aanhangers van de laid-back chic stijl van onze Zuiderse vrienden.
Schutterhofstraat 35

Het Gemeentemuseum van Den Haag zet de komende maanden René Lalique in de kijker,  de Franse juwelen- en glasontwerper die begin vorige eeuw enorme successen oogstte met zijn romantische ontwerpen in Art Deco en Art Nouveau stijl. Succes dat vandaag de dag nog steeds springlevend is dankzij het label Lalique: parfums, originele interieurstukken en vrouwelijke juwelen. De expo blikt terug op het leven en werk van deze al te vaak vergeten artiest.
Klik hier voor meer informatie

 

Nicholas Formichetti, gloednieuw creatief directeur bij Diesel, slaat voor zijn eerste campagne voor het label een volledig nieuwe weg in. Onder het motto Reboot laat hij traditionele modellen voor wat ze zijn en zet hij “de gewone mens” in de kijker. Een truc die menig modehuis hem reeds voordeed. Via sociale media ronselde Formichetti een vrolijke verzameling interessante wijsneuzen, die hij vervolgens voor de lens van Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin liet poseren. Reboot geslaagd.

 

David Beckham gaat dan weer terug naar zijn roots. De gepensioneerde voetbalheld poseert voor de nieuwste campagne van zijn H&M ondergoedlijn in muffe kleedkamers, net zoals “in de tijd van toen”. Hij mag dan wel niet langer op het veld slaan, niets belet de ster geld uit zijn sportieve verleden te slaan. Tot groot jolijt van zijn fans doet hij dat ook nu weer zònder shirt.

 

Nooit gedacht dat het ooit nieuws zou worden, maar Kim Kardashian heeft zich weer eens laten fotograferen. De ooit zo mediageile ster zet sinds haar bevalling geen stap meer buiten, maar doorbrak dit weekend haar kluizenaarschap om de begrafenis van liefje Kanye Wests grootvader bij te wonen. En dat met baby North op de arm, wiens snoetje ze angstvallig verborgen hield. Vergelijkingen met royal baby George zijn dus nog steeds niet mogelijk. Gefrustreerde fans alom. De foto's vind je hier.