Rich Kids of Instagram krijgt eigen serie

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Rich Kids of Instagram krijgt eigen serie

rich kids of instagramZe zijn steenrijk en laten dat graag zien – op Instagram en binnenkort ook op het kleine scherm. Maak kennis met de Rich Kids of Instagram.

 
“They have more money than you, and this is what they do”: onder dit motto deelt het beter bedeelde grut van deze wereld reeds een jaar lang haar fratsen op het sociale netwerk Instagram. Jetsetten op luxejachten, jetskieën in een zwembad, cruisen in privéjets en everything else jet: dat is hoe het leven van de betrokkenen er uitziet.

 
Een leven waarin zien en gezien worden van cruciaal belang is, vandaar het grote succes van de Tumblr Rich Kids of Instagram. Het decadente bestaan van onbekenden, maar ook van celeb kids wordt er onder de hashtag Rkoi vrijwillig uit de doeken gedaan. Baron Hilton (broertje van) en Tiffany Trump (dochter van) zijn slechts enkele erfgenamen die graag laten zien waarin het zuur verdiende geld van hun ouders wordt "geïnvesteerd". Wie heeft nog paparazzi nodig?

 
Het onvermijdelijke volgt: E!, de Amerikaanse hitzender die ook Keeping Up With The Kardashians voortbracht, zou een realityshow rond het fenomeen uitbouwen. Werktitel: Rich Kids of Berverly Hills. Hoewel de show volgens woordvoerders van Instagram niet direct gelinkt is aan de Tumblr, zouden de meeste deelnemers toch via de site geronseld zijn. Wanneer de reeks te zien zal zijn, blijft voorlopig een goed bewaard geheim – in tegenstelling tot de vakantiekiekjes van Baron, zijn vrienden en hun schoothondjes…

thisiswhatyoucallhighmaintenance"this is what you call high maintenance"

jetsetproblems"Jet set problems"

putthelionontherari"Put the lion on the rari"

slidin"Slidin"

outtothehamptonsbringingthedavinci"Out to the Hamptons, bringing the Da Vinci"

justbecause"Just because"

champagnedelivery"Champagne delivery"

reorganizing nomoreroominmycloseth"Reorganizing, no more room in my closeth"

firstdayoftherestofmylife"First day of the rest of my life"

morningdelivery"Just my morning delivery"