FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 20 augustus 2013 door Laure Vandendaele
FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

fashionnews

Hadise als ELLE covergirl, het eerste familieportret van prins George en de modeblog van Lindsay Lohan.

Hadise siert cover van ELLE Turkije. Bij ons is het al even stil rond Hadise maar in Turkije is de Molse met Turkse roots een echte superster. De 27-jarige zangeres belandde op de cover van het augustusnummer van ELLE Turkije. Voor de covershoot droeg de mooie Hadise niet veel meer dan een blauw badpak en gouden juwelen.

Eerste familieportret van prins William, Kate en prins George. Een paar weken nadat Prins William en Kate kleine George aan de wereld voorstelden, doet het blije paar het eerste familieportret mét kleine spruit uit de doeken. De foto werd gemaakt door Michael Middleton, vader van Kate, gemaakt en dat is er volgens critici aan te zien. Ook honden Lupo en Tilly vervoegen het gelukkige gezinnetje op de nu al legendarische foto’s.

Lindsay Lohan lanceert modeblog. Lindsay Lohan timmert aan een comeback en deze keer is het de actrice menens. Het voormalige kindsterretje ging nog maar eens de ontwenningskliniek in, kroop na ontslag op de sofa bij Oprah voor een openhartig interview en lanceerde enkele dagen geleden een nieuwe website. Naast trailers en persoonlijke filmpjes post Lohan ook outfitfoto’s en stylereports. Ontpopt een nuchtere Lohan zich tot een heuse modeblogster? Hou LindsayLohan.com in de gaten!

Anna Wintour zwaait nog steeds de plak. Vogue hoofdredactrice Anna Wintour bewees nog maar eens dat haar wil wet is. Wintour, die zich bovendien ook creatief directeur bij Condé Nast mag noemen, zette Vogue reisjournaliste Klara Glowczewska na een loopbaan van 26 jaar aan de deur. Bij Condé Nast hebben ze veel vertrouwen in de beslissingen die Wintour neemt. Dat de job naar een goede kennis van Anna Wintour ging, werd voor het gemak met de designermantel der liefde bedekt.

Alexander Wang ontwerpt sporttas van Samsung. Vraag ons niet wat de ontwerper en het elektronicabedrijf met elkaar te maken hebben, we stellen ons door het overaanbod aan vreemde samenwerkingen geen vragen meer. De opbrengst van de ‘ Alexander Wang Wallie gym sack’ gaat naar Art Start, een goed doel dat kansarme kinderen helpt hun artistieke kant te ontplooien. De tas kost 412 euro en zal online en in een beperkt aantal verkooppunten verkrijgbaar zijn.