Het grote vriendenboek van Cara Delevingne

Geüpdatet op 16 mei 2019 door Laure Vandendaele
Het grote vriendenboek van Cara Delevingne

Het vriendenboekje van topmodel Cara Delevingne raakt aardig vol. Het Instagram-fenomeen omringt zich met een troep vriendinnen die, toeval niet, allemaal even succesvol en mooi zijn als zijzelf. Vriendinnen zijn er om mee te feesten, op vakantie te gaan, je dat coke-schandaatje  te vergeven en, ach waarom ook niet,  te kussen. It's a girl thing!

1/

carasvriendinnnen

Van Rita Ora tot Selena Gomez. Cara Delevingne wisselt sneller van vriendin dan Taylor Swift van lief. Er zijn nu eenmaal genoeg 'wifeys' in de zee.

2/

Rita&Cara
VRIENDIN: Rita Ora

Zangeres Rita Ora en Cara waren een hele tijd onafscheidelijk. Ora zat op de eerste rij bij modeshows waar Cara over de catwalk liep en Cara miste geen concert van de blonde Ora. De twee noemden elkaar liefkozend 'wifey' en een avondje stappen eindigde wel eens met een steelse zoen. Maar de liefde bleef niet duren. Een jaar geleden liep het mis tussen de party girls en kwam er een einde aan de liefdesverklaringen op Instragram en Twitter. Het entourage van Ora vindt Miss Delevingne (die ooit dronken op het podium van Rita Ora klom) een slechte invloed en Ora doet er alles aan op haar carrière veilig te stellen. En dus was het: exit, Cara!

3/

Stella Mccartney Cara Delevingne And Rihanna Fall Winter 2014/15 Ready To Wear Paris Fashion Week
VRIENDIN: Rihanna

Waar Rihanna en Cara samen zijn, is het feest. Londen, Parijs of New York, het dolle duo weet hoe ze een feestje moeten bouwen. Hoewel de twee elkaar door drukke agenda's niet al te vaak kunnen zien, blijft de vriendschap overeind.

4/

226554-02383208

 

VRIENDIN: Jourdan Dunn

Jourdan Dunn is zoveel meer dan een collega voor Cara. De twee zijn al een hele poos vriendinnen, zowel op als naast de catwalk. Wij zagen ooit hoe een dodelijk vermoeide Cara zich backstage in de armen van haar trouwe vriendin stortte. Jourdann is a keeper. De twee zien elkaar zodanig graag dat ze onlangs dezelfde tattoo lieten zetten. Zien? Klik dan hier

 

5/

celebrities at loulou's, london, britain - 29 apr 2014, ,

VRIENDIN: Sienna Miller

Aanvankelijk was Sienna een goede vriendin van Cara's oudere zus Poppy maar siblings hebben nu eenmaal geleerd dat het belangrijk is om te delen. En om netjes samen te spelen. Poppy en Sienna houden doorgaans bescheiden met een glaasje chardonnay maar wildebras Cara houdt van dat ietsje meer. Zoals Sienna Miller vol op de mond kussen tijdens het MET bal, hét society evenement van het jaar, bijvoorbeeld.

CaraSienna

LEES OOK: Cara heeft een serieuze boon voor Sienna Miller

6/

CaraMileykiss

VRIENDIN: MILEY CYRUS

Zot en zotter, het is geen wonder dat Cara en Miley Cyrus het met elkaar kunnen vinden. Hun korte vriendschap werd bezegeld met een tongzoen in een Amsterdamse coffeeshop.

LEES OOK: Cara en Miley kussen

7/

Celebrities Attend The Detroit Pistons Vs New York Knicks Game
VRIENDIN: Michelle Rodriguez

En plots waren de 21-jarige Cara en de 15 jaar oudere actrice Michelle Rodriguez meer dan vriendinnen. Een affaire van voorbijgaande aard of verkiest Cara écht het gezelschap van vrouwen boven dat van bad boys. Buiten een korte fling met One Direction-lid Harry Styles werd het model immers nog niet aan een man gelinkt.
Cara en Michelle zetten het op een feesten en waren niet vies van een beetje pda.  Na een romantische vakantie kwam een einde aan hun affaire. Rodriguez zou intussen de liefde gevonden hebben bij Zac Efron.

8/

promis st topez

VRIENDIN: Selena Gomez

Selena Gomez vierde onlangs haar 22ste verjaardag en kreeg gelijk een nieuwe bff cadeau. Want daar had je Cara weer. Het jonge volkje genoot van een vakantie in Saint Tropez en...zo te zien ook van elkaar.