(PUBLI) HOW TO: een sublieme teint

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
(PUBLI) HOW TO: een sublieme teint

sublimistcouv
We willen het allemaal. Een egale, stralende en goed gehydrateerde huid. Hoe je die krijgt? Door veel water te drinken, voldoende te bewegen en acht uur per nacht te slapen. Verder helpt ook het nieuwe Sublimist-gamma van L'Oréal Paris, met daarin vier producten voor een perfecte huid,  je aardig op weg.

Een stralende teint smeer je niet zomaar bij elkaar maar wie de juiste producten gebruikt, kan vrij snel een mooi resultaat behalen. En waarom 101 merken proberen als het nieuwe Sublimist-gamma van L’Oréal Paris maar liefst vier producten aanbiedt die elk niet minder dan een perfecte huid beloven.

De tijden waarin enkel een potje dag- en nachtcrème in de badkamer of op het nachtkastje stonden zijn voorgoed voorbij. De steeds innoverende technologie achterhaalde de noden van de huid en de cosmetica-industrie breidde het aanbod uit met serums, BB creams, toners en slim geformuleerde crèmes.

Het Sublimist-gamma bestaat uit vier producten die je stap voor stap een egale, gezonde huid bezorgen.

1.    DE BASIS: Hydraterende verzorging voor een perfecte huid.

Deze hydraterende verzorging die de huidkwaliteit zichtbaar verbetert bevat Perline-P, een krachtig ingrediëntencomplex voor intense optimalisatie van de huidkwaliteit. Poriën worden minder zichtbaar en de huidoppervlakte verfijnt. 12,99 euro.

2.    HET SERUM: Corrigerend Serum Perfecte Huid

Deze opkikker voor je huid breng je ’s ochtends en/of ’s avonds onder de hydraterende verzorging aan. De fijne structuur dringt diep in de huid en LR 2412 zorgt voor optimalisatie van de structuur van de huid. 14,99 euro.

3.    HET HULPMIDDELTJE: Magische Touch Instant vervagend

Er zijn van die dagen dat ook je huid er geen zin in heeft en wel wat extra hulp kan gebruiken. Breng de Magic Touch uit het Sublimist-gamma doelgericht aan op alle zones waar oneffenheden en zichtbare poriën voorkomen: voorhoofd, neusvleugels, wangen en kin. De licht getinte formule past zich aan aan de natuurlijke kleur van de huid om zo alle oneffenheden te verbergen. Breng aan na de hydraterende verzorging en voor de make-up. 12,99 euro.

4.    DE BB CREAM: 6-in-1 Instant Perfector

Een BB Cream doet meer dan je huid egaliseren en laten stralen. De Instant Perfector gaat de huid 24 uur lang hydrateren, rode vlekjes vervagen, imperfecties verminderen en oneffenheden gladmaken. Bovendien is de huid met deze BB Cream elke dag beschermt tegen schadelijke UV-stralen dankzij de SPF 25. 12,99 euro.

Het Sublimist-gamma van L’Oréal Paris is nu verkrijgbaar. Producten zijn geschikt voor vrouwen tussen de 25 en 35 jaar.