FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 16 augustus 2013 door Laure Vandendaele
FASHION NEWS: wat je vandaag moet weten

fashionnews

Kim Kardashian verschijnt in het openbaar, Gisele Bündchen doet het opnieuw met H&M en Jennifer Aniston draagt Dior.

Alexa Chung in actie. Met twee nieuwe projecten op stapel ziet het ernaar uit dat de 29-jarige Chung de volgende weken en maanden weer volop in de media zal komen. Zo is er de samenwerking met alternatief make-upmerk Eyeko. Chung wordt het gezicht van het label en leverde bovendien heel wat creatieve input. De zwarte waterproof mascara en dito eyeliner behoren tot haar favoriete stukken uit de collectie. Alexa’s make-upjes zijn vanaf november te koop bij Selfridges en Sephora.
In september ligt ‘It’, een nieuw foto/inspiratieboek over het leven van dj, fashionista en stijlicoon Chung in de winkel.
Nog iets? Alexa levert elke maand een bijdrage aan de Britse Vogue.

Jennifer Aniston draagt Dior. Voor alles een eerste keer! De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston koos een bloemetjesjurk van Christian Dior, ontworpen door landgenoot Raf Simons,  voor de première van ‘We’re The Millers’. De vrolijke jurk uit de resort collectie van 2013week af van Anistons gebruikelijk strakke ‘little black dresses’ maar, werd door de modepolitie bijzonder goed onthaald. Meer van dat, Jen!

LEES OOK: Jennifer Aniston zonder make-up

Justin Timberlake treedt op tijdens VMA’s. Op 25 augustus zal Justin Timberlake het podium onveilig maken tijdens de MTV Video Music Awards. Dat maakte de zanger via zijn Facebookpagina bekend. Wij hopen alvast dat JT een gloednieuw nummer uit de opvolger van ‘The 20/20 Experience’ (het album komt pas in september uit) in première brengt. Timberlake mag die avond ook de ‘Michael Jackson Vanguard Award’ in ontvangst nemen.

LEES OOK: de look van JT onder de loep

Kim Kardashian verschijnt voor het eerst in het openbaar. Een maand nadat Kims dochter North (Nori voor de vrienden) op de wereld zette, konden moeder en kind niet langer aan het alziende oog van de paparazzi ontsnappen. Kim bracht samen met daddy Kanye een bezoek aan de kinderarts, al zorgde een nanny ervoor de dat paparazzi geen glimp van de nu al beroemde baby konden opvangen. Ook Kim en Kanye hielden het low profile tijdens het familie uitstapje. Kim verborg haar figuur onder een oversized hemd en knoopte een sweater rond haar bekende derrière. Wanneer we die vetbataalde eerste babycover te zien krijgen, is nog niet bekend.

WATCH: de beste betaalde babycovers

Kimye en North
Kimye en North

Gisele poseert opnieuw voor H&M. Never change a winning team! Zelfs niet in de snel evoluerende modesector. Ook dit najaar is supermodel Gisele Bündchen het gezicht van de wintercampagne van kledingketen H&M. Het Braziliaanse supermodel deelde een eerste foto via haar instagram account en je zou bijna –bijna- naar minder zomerse temperaturen verlangen! (dat jasje!)

Gisele voor H&M
Gisele - H&M AW13

One Direction pop-up store opent in Waasland Shopping Center. Vanmorgen opende 1DWorld, een pop-up store tjokvol merchandise geweid aan de  Britse boyband One Direction, de deuren. Heel wat tienermeisjes stonden al uren aan te schuiven om toch maar dat ene T-shirt, die bijzondere sleutelhanger of griezelig grote cardboard van hun favoriete Directioner in huis te halen. Het is de eerste keer dat een boyband in ons land een eigen winkel krijgt.
Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis namen in 2010 afzonderlijk deel aan het programma 'X-Factor'. Televisiemaker Simon Cowell zette de jongens samen en liet hen als One Direction de harten van talloze tienermeisjes veroveren. Momenteel hebben de jongens met 'Best Song Ever' alweer een gigantische hit te pakken.