Jennifer Aniston poseert zonder make-up

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Jennifer Aniston poseert zonder make-up

Jennifer Aniston

De naakte waarheid van Jennifer Aniston! De 44-jarige actrice bewijst over een flinke dosis  natuurlijke schoonheid te bezitten door zonder spatje make-up op de foto te gaan.

Een mens kan Jennifer Aniston om meerdere redenen benijden. Eerst en vooral is er: 'the hair'. Het kapsel dat in 1994 zijn (of is het haar?) televisiedebuut maakte, schopte het tot een van de meest begeerde kapsels uit de geschiedenis. In de jaren '90 wou iedereen 'the Rachel', daarna droomden we van haar honingkleurige, sluike lokken en op dagen zoals vandaag wensen we onszelf haar nonchalante beach coupe toe.

Verder is er 'the body'. Hoe bestaat het dat Jennifer Aniston ooit als 'de mollige' van Friends werd bestempeld? De eindeloze heruitzendingen van de  komische televisieserie leveren het bewijs: Aniston was ook in de jaren '90 de trotse eigenaar van een killer body en dat is bijna 20 jaar later niet anders.

Niet dat we op geld belust zijn, maar geef toe dat die goedgevulde bankrekening (alle castleden verdienden tijdens de Friends hoogdagen maar liefst 1 MILJOEN dollar per aflevering. Bovendien brengt zo'n populaire romcom ook een aardige duit in het laatje) van pas zou komen tijdens het winkelen, reisjes boeken, huizenjagen en barbecues organiseren.

Maar voor je helemaal afgunstig wordt, herinneren we je er graag aan dat  het Jennifer niet altijd even makkelijk verging. De liefde, dat bleek lange tijd haar achilespees. Nu ja, ze slaagde er wel in met Hollywood-acteur en sekssymbool Brad Pitt te trouwen maar, hij ruilde haar na amper een paar jaar huwelijk in voor Angelina Jolie. Aniston bleef achter met een gebroken hart en een onvervulde kinderwens.

Maar net zoals in de romantische komedies waarin de actrice regelmatig de rol van klungelige heldin voor haar rekening neemt, is een happy end onontkoombaar . Nadat verschillende mannelijke individuen Jennifers hart aan diggelen sloegen, vond Aniston de liefde in de armen van Justin Theroux. De twee zouden gaan trouwen, of dan weer niet, zelfs de roddelbladen kunnen op den duur niet meer volgen.

Tel dit alles bij elkaar op en we kunnen concluderen dat Jennifer Aniston rijk, gelukkig én mooi is. Oja, voeg daar nog maar sympathiek (om op te vreten bij Oprah!) en complexloos (post nose job, wel te verstaan)  aan toe. Dat bewees de 44-jarige Amerikaanse afgelopen weekend door zonder ook maar een spatje make-up op het gezicht op de foto te gaan. Dat het er allemaal prima uitzag. We voegen 'de-kaap-van-40-even-glansrijk-als-Jennifer-Aniston-overschrijden' meteen toe aan die life to do-list. Maar jaloers zijn we allerminst want iedereen is dol op Jennifer, toch? Hoewel ze in werkelijkheid allesbehalve 'het meisjes van om de hoek' is, is het wel haar sympathieke 'girl next door' - imago dat deze Jenny from the block zo geliefd maakt.

Dit in tegenstelling tot haar gewezen rivale Angelina Jolie. Hoewel Jolie een pak meer serieuze filmrollen op haar cv heeft staan,  zich over het welvaren van de planeet bekommert, de kinderen van Brad Pitt op de wereld zette en bovendien met een bijzondere schoonheid gezegend is, kan ze het qua populariteit niet winnen van Aniston.

Maar even terug naar de essentie van dit bericht. Jennifer.Aniston.zonder.make.up. Wat dat geeft, kan je hieronder zelf bekijken. Wowzers!

JenniferAnistonzondermake-up