NORTVI: DUURZAME ELEGANTIE VOOR DEZE ZOMER

Gepubliceerd op 28 juni 2024 door ELLE Partner
NORTVI: DUURZAME ELEGANTIE VOOR DEZE ZOMER © NORTVI

De zomer nadert met rasse schreden en daarmee ook het verlangen om te reizen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Maar voordat je vertrekt, is het essentieel om jezelf uit te rusten met de beste reisgenoten: koffers die elegant, functioneel en milieuvriendelijk zijn.

NORTVI werd in 2019 opgericht in Amsterdam door Sebastiaan van Dam, Marijn van Roij en Max van Dam. Het is een exclusief merk van high-end koffers dat zich onderscheidt door verfijnd design en uitzonderlijke duurzaamheid. Maar dat is niet alles: het merk biedt producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

© NORTVI

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

Toegewijd aan een milieuvriendelijke aanpak, heeft NORTVI de eerste volledig circulaire bagagelijn geïntroduceerd. Dit innovatieve initiatief, in samenwerking met lokale bedrijven, recycleert en hergebruikt de onderdelen van de producten, waardoor de ecologische voetafdruk geminimaliseerd wordt.

HAUTE COUTURE

Deze zomer maakt NORTVI zich klaar om modeliefhebbers te verbazen op de Kopenhagen en Amsterdam Fashion Weeks. In samenwerking met de Nederlandse ontwerpster Tess van Zalinge zal het merk een unieke haute couture collectie onthullen met koffers en tassen gemaakt van gerecycleerde materialen.

REIZEN HERDEFINIËREN

NORTVI vindt niet alleen koffers opnieuw uit, maar herdefinieert ook de normen van de hedendaagse stijl. Elk product illustreert de toewijding van het merk aan duurzaam en stijlvol reizen. Of je nu een fanatieke of casual reiziger bent, NORTVI is de meest essentiële keuze voor deze zomer.

 

Ontdek de exclusieve collectie van NORTVI op https://nortvi.com/nl/ en in de onlangs geopende boetiek in Amsterdam.

Dit artikel werd opgemaakt in nauwe samenwerking met NORTVI.

LEES OOK :

Hotspots: deze zomerbars in Vlaanderen en Brussel moeten op je bucketlist

De ultieme checklist voor een vlekkeloze reis

De nieuwe Porsche Macan: 100% elektrisch, 100% onweerstaanbaar!

Rate this post