Een unieke, duurzame en betaalbare keuken met Vanden Borre Kitchen

Gepubliceerd op 13 mei 2024 door ELLE Partner
Een unieke, duurzame en betaalbare keuken met Vanden Borre Kitchen LUXA - ©Vanden Borre Kitchen

Er gaat niets boven een op maat gemaakte, duurzame inbouwkeuken, helemaal naar onze smaak. En zeker als dat alles ook nog eens aan een betaalbare prijs komt! Dat heeft Vanden Borre Kitchen, de specialist van de premium inbouwkeukens, goed begrepen. Daarom willen we dit brand, voor wie klanten en hun tevredenheid op de eerste plaats komen, van naderbij bekijken.

Iedereen zal het ermee eens zijn: de keuken is het kloppend hart van ons huis. We bereiden er niet alleen lekkere maaltijden, het is ook de ultieme plek om gezellig met het gezin of met vrienden samen te zijn. Daarom willen ook dat onze keuken bij ons past, zodat hij zo lang mogelijk een wezenlijk deel van ons leven kan blijven! Bij Vanden Borre Kitchen, vinden we het beste van het beste.

Een volledig uitgeruste, duurzame en gepersonaliseerde keuken

Een hypergepersonaliseerde, duurzame keuken, speciaal ontworpen om elke vierkante cm van onze woning maximaal te benutten! Van het meubilair en de accessoires tot de kleuren, het design en de afmetingen (tot op de millimeter nauwkeurig): bij Vanden Borre Kitchen zijn de opties haast oneindig. Zo kunnen klanten hun eigen, unieke keuken creëren die perfect bij hun levensstijl past, en dat alles in alle rust en vertrouwen. Of we nu kiezen voor een langwerpige, een U- of een L-vormige keuken, ergonomisch en functioneel ... Alle keukens kunnen naar wens worden aangepast, met meer dan 10.000 fronten om uit te kiezen (om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid om gepersonaliseerde kleuren te ontwerpen). Deuren uit één stuk en/of die tot net boven de vloer komen, fronten van echt hout en grootformaatladen en -kasten met of zonder handgrepen zijn slechts enkele van de exclusieve mogelijkheden. En laten we het niet vergeten, alle producten zijn steeds uniek en van premiumkwaliteit. Bovendien besteedt Vanden Borre Kitchen bijzondere aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen. Vanden Borre Kitchen-keukens staan immers bekend als bijzonder solide. Een aantal wordt zelfs gemaakt van gerecycleerde en recycleerbare meubelfronten (zoals de Luxa-keuken) of ze dragen een PEFC-certificaat (wat garandeert dat het meubilair afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos). Met zijn Vanden Borre Life-hersteldienst geeft Vanden Borre Kitchen ook de duurzaamheid van zijn huishoudapparaten een boost.

Goed (be)geleid!

Voor Vanden Borre Kitchen is niets belangrijker dan het succes van een keukenproject. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze hun klanten kwaliteitsservice en een feilloze vakkennis willen bieden. Ze luisteren naar en hebben respect voor de verwachtingen van hun klanten en geven graag goed advies. Elke keuken is dan ook het resultaat van gesprekken en vragen om de wensen en verwachtingen van de klant te begrijpen en erop in te spelen. Zo slagen ze erin de ideeën van de klanten te combineren met de technische knowhow van de Keukenspecialisten. Bij het opmaken van de plannen wordt rekening gehouden met de look en de functionaliteit, een voorkeur voor oplossingen op maat en aandacht voor detail. En om er zeker van te zijn dat een project zo goed mogelijk is afgestemd op de behoeften, beschikbare ruimte en beperkingen van de klant, gaat een van hun Kitchen Experten voor (of net na) elke bestelling er thuis een kijkje nemen. Zo kan hij/zij nauwgezet de afmetingen van de ruimte opmeten, met als resultaat een tot op de millimeter ontworpen keuken die perfect in het interieur past.

Betaalbaar en 100% transparant

Vanden Borre Kitchen draagt openheid hoog in het vaandel. Elk project wordt niet alleen door specialisten ontworpen en geïnstalleerd, maar ook aangeboden tegen een eerlijke, all-inprijs die is afgestemd op de behoeften van de klant. Opmetingen, projectaanpassingen, levering, plaatsing en terugname van gebruikt verpakkingsmateriaal zijn allemaal inbegrepen. En uiteraard is er nog de bijstand binnen 72 uur voor onze huishoudtoestellen (alleen met de Service Plus Garantie). Daarnaast genieten alle klanten van een premiumservice, waaronder zes dagen per week bijstand, een garantieverlenging tot vijf jaar op huishoudtoestellen met de Service Plus Garantie en tien jaar garantie op keukenmeubels (zie de voorwaarden op de website). Hier is alles van bij het begin duidelijk: er zijn geen verrassingen, geen onverwachte extra's of verborgen kosten!

Een uniek keukenproject op maat, met de steun en persoonlijk, betrouwbaar advies van experts ... Wat kan een mens nog meer wensen?

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Vanden Borre Kitchen.
vandenborrekitchen.be.

LEES OOK
Met Gala 2024: de meest en minst geslaagde rode loper looks
Gerichte behandelingen tegen haartuitval
Kinine, ongezien doeltreffend tegen haaruitval