Dit is de nieuwe favoriete lipstick van Margot Robbie

Gepubliceerd op 22 maart 2024 door Lore Ginneberge
Dit is de nieuwe favoriete lipstick van Margot Robbie Chanel

De nieuwe Rouge Allure Velvet lipsticks van Chanel, met Margot Robbie als gezicht, zijn gemaakt om zorgeloos mee te drinken, dansen, eten en praten.

Chanel zet een nieuwe stap in avondmake-up met de lancering van de Rouge Allure Velvet lipstickcollectie. Deze lijn bestaat uit acht kleuren, zorgvuldig geselecteerd om bij elke avondgelegenheid te passen. Of je nu een romantische date hebt of een nachtje stappen, er is een kleur die bij je stemming en outfit past.

De Rouge Allure Velvet lipsticks zijn uniek vanwege hun fluweelzachte textuur die soepel aanbrengt en comfortabel aanvoelt. De formule biedt niet alleen een rijke kleurintensiteit maar zorgt ook voor langdurige draagbaarheid, perfect voor een avond zonder zorgen over bijwerken.

Chanel lipsticks rouge allure velvet
Chanel

Margot Robbie, met haar onmiskenbare flair en sprankelende persoonlijkheid, is het gezicht van de Rouge Allure Velvet collectie. Met haar aan boord wordt elke lipstick niet alleen een kleurrijke toevoeging aan je make-uptas, maar ook een stukje Hollywood-glamour voor je dagelijkse routine of avondlook.

chanel lipstick
Chanel 

Deze lipsticks zijn het perfecte accessoire om in je clutch te bewaren. Ze zijn niet alleen een touch-up tool voor na het diner of tussen de dansjes door, maar ook een statement van stijl. Of je nu gaat voor een ingetogen nude tint voor een cocktailavond of een gewaagde rode kleur voor een nacht in de club, Rouge Allure Velvet past zich aan elke setting aan.

Chanel lipsticks rouge allure velvet
Chanel

Met de langhoudende formule en het comfortabele gevoel, kun je zorgeloos genieten tot in de vroege uurtjes. Of je avond nu casual of chic is, met dit geheime wapen in je ts ben je voorbereid op elk avontuur dat de nacht brengt.

Chanel Rouge Allure Velvet lipstick in 6h
Chanel Rouge Allure Velvet lipstick in 6h

Shop hier