Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 maart 2024

Geüpdatet op 7 maart 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 maart 2024

Venus in Vissen geeft je liefdesleven een dromerige dimensie... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 11 maart.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

Ram: 19 maart tot 20 april

Deze week voel je de drive van Mercurius in jouw teken, die je aanzet tot snelle en gedurfde communicatie. Pas op dat je scherpte niet overkomt als bot. De romantische Venus duikt in Vissen, brengt een zachtere toon in je liefdesleven, terwijl de Zon-Neptunus conjunctie op zondag je intuïtie versterkt.

Liefde: Single Rammen kunnen een mysterieuze aantrekkingskracht voelen tot iemand die niet helemaal te doorgronden is. In relaties, is dit de tijd om te dromen met je partner, maar pas op dat je de realiteit niet uit het oog verliest.

Professioneel: Je directheid is je kracht deze week, maar balans is essentieel. Gebruik je intuïtie om te weten wanneer je moet pushen en wanneer je moet pauzeren.

Financieel: Met Venus in Vissen, voel je misschien de drang om te investeren in kunst of schoonheid. Zorg dat je financiële beslissingen ook praktisch zijn.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Terwijl Venus jouw sector van vrienden en sociale kringen betreedt, vind je troost en inspiratie in je netwerk. Mercurius in Ram moedigt je aan om direct te zijn in je communicatie, maar de Zon-Neptunus conjunctie kan een sluier van verwarring over je ambities werpen.

Liefde: Deze week kan een oude vriend mogelijk een nieuwe vonk ontsteken. Voor diegenen in een relatie, is het een ideaal moment om samen met je partner spirituele of creatieve evenementen te bezoeken.

Professioneel: Op het werk kan het moeilijk zijn om je focus te behouden. Vertrouw op je netwerk om nieuwe perspectieven te bieden die je weer op het juiste spoor kunnen zetten.

Financieel: Overweeg investeringen die niet alleen financieel lonend zijn, maar ook bijdragen aan je persoonlijke groei of welzijn.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week zit je vol met pittige energie, dankzij jouw heersende planeet Mercurius in Ram, wat je aanmoedigt om je ideeën te delen met iedereen die het horen wil. Venus in Vissen brengt een dromerige kwaliteit naar je carrière-ambities. Tijd voor een manifestatie moodboard?

Liefde: Voor singles kan een onverwachte ontmoeting in een professionele setting vonken doen overslaan. Die in relaties kunnen ontdekken dat het delen van carrièredromen jullie dichter bij elkaar brengt.

Professioneel: Gebruik je scherpe communicatievaardigheden om je standpunt te maken, maar laat ruimte voor de ideeën van anderen. Je intuïtie kan je een voorsprong geven bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Financieel: Wees direct in je financiële transacties, maar laat je niet meeslepen door idealistische investeringen zonder solide basis.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Met Venus die je sector van hoger onderwijs en reizen binnengaat, voel je een verlangen naar uitbreiding van je horizon. Mercurius in Ram zet je aan tot het verkennen van nieuwe leerwegen of filosofieën. De Zon-Neptunus conjunctie verdiept je spirituele en empathische vermogens.

Liefde: Single Kreeften kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand uit een andere cultuur of achtergrond. Relaties profiteren van gedeelde leerervaringen of reisplannen.

Professioneel: Je bent gemotiveerd om je kennis te vergroten, wat je professionele vooruitzichten kan verbeteren. Sta open voor onconventionele wijsheid of onderwijsmethoden.

Financieel: Dit is een goed moment om te investeren in persoonlijke ontwikkeling, zoals cursussen of workshops die je professionele vaardigheden kunnen versterken.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Deze week word je uitgedaagd om dieper te duiken in je innerlijke wereld, met Venus in je sector van transformatie en Mercurius in Ram die je aanzet tot eerlijke communicatie. De Zon-Neptunus conjunctie op zondag kan een krachtig moment van spiritueel ontwaken brengen.

Liefde: Singles kunnen een intense ontmoeting ervaren die tot zelfontdekking leidt. In relaties, is het een tijd om taboes te doorbreken en samen te groeien door eerlijke en open communicatie.

Professioneel: Gebruik je natuurlijke charisma om anderen te beïnvloeden, maar wees voorbereid om op een dieper niveau te verbinden. Authentieke interacties kunnen nieuwe deuren openen.

Financieel: Overweeg investeringen die niet alleen materieel, maar ook emotioneel of spiritueel lonend zijn. Je intuïtie kan je leiden naar waardevolle kansen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Met Venus in je relatiezone en Mercurius in Ram, word je aangemoedigd om je hart te openen en je communicatie te versterken. De Zon-Neptunus conjunctie kan relaties verdiepen, maar zorg ervoor dat je jezelf niet verliest in het proces.

Liefde: Dit is een uitgelezen week om bestaande relaties te versterken of, voor singles, om iemand te ontmoeten die je op zielsniveau begrijpt. Zoek naar verbindingen die zowel voedend als inspirerend zijn.

Professioneel: Partnerschappen staan centraal; open dialoog kan leiden tot synergetische samenwerkingen. Wees echter duidelijk over je grenzen en verwachtingen.

Financieel: Gedeelde financiële ondernemingen kunnen profijt brengen, maar zorg ervoor dat alle afspraken duidelijk en transparant zijn om misverstanden te voorkomen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De overgang van Venus naar je sector van dagelijkse routines brengt een zachte charme in je werk en persoonlijke gewoonten. Mercurius in Ram kan je communicatie op scherp zetten. Zorg dat je assertiviteit niet overgaat in agressie, vooral rond de Zon-Neptunus conjunctie.

Liefde: In relaties kan deze week harmonie brengen in het dagelijkse samenleven. Singles kunnen iemand ontmoeten waarbij het gewoon 'klikt', mogelijk tijdens een alledaagse activiteit.

Professioneel: Je vindt vreugde in je werk door creativiteit met routine te vermengen. Communicatie is direct, wat kan helpen om zaken snel voor elkaar te krijgen, maar vergeet niet te luisteren.

Financieel: Overweeg om je budget te herzien en geld uit te geven aan dingen die niet alleen noodzakelijk, maar ook verrijkend zijn voor je ziel.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De invloed van Venus brengt plezier en creativiteit in je leven, terwijl Mercurius in Ram je aanmoedigt om je hartstochten uit te spreken. De Zon-Neptunus conjunctie kan je creatieve inspiratie versterken, maar zorg dat je niet verloren raakt in fantasieën.

Liefde: Deze week staat in het teken van romantiek en spel. Singles kunnen iemand ontmoeten die hun creatieve en speelse kant aanspreekt. Voor die in relaties, is het een perfecte tijd om de vonk opnieuw aan te wakkeren.

Professioneel: Je creativiteit is je grootste troef deze week. Deel je ideeën met moed en overtuiging, maar sta ook open voor feedback.

Financieel: Investeer in jezelf, of dat nu een nieuwe hobby is of iets dat je artistieke talenten verder ontwikkelt. Het kan op lange termijn lonend zijn.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Met Venus die je thuissfeer verzacht en Mercurius in Ram die je communicatie oppept, is dit een week om te focussen op familie en thuis. De Zon-Neptunus conjunctie kan diepe gevoelens naar boven brengen; gebruik deze energie om je basis te versterken.

Liefde: Voor singles is het een goede tijd om iemand te ontmoeten die je een gevoel van thuis geeft. In relaties, creëer een toevluchtsoord samen, een plek waar jullie beide kunnen dromen en groeien.

Professioneel: Je werkomgeving kan baat hebben bij wat persoonlijke touches. Misschien een plant of kunstwerk om je ruimte te verlevendigen? Wees naar het einde van de week duidelijk in je communicatie om misverstanden te voorkomen.

Financieel: Overweeg investeringen in je huis of onroerend goed. De nadruk ligt op het creëren van waarde die verder gaat dan het financiële.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Terwijl Venus je sociale interacties verbetert, zorgt Mercurius in Ram voor een energieke boost in je communicatie. De Zon-Neptunus conjunctie kan echter een mist van verwarring over je ideeën werpen. Blijf geaard en helder in je uitdrukkingen.

Liefde: Een intellectuele connectie kan de sleutel zijn voor singles. Die in relaties vinden diepgang in gesprekken, ontdekken nieuwe lagen in hun verbinding.

Professioneel: Je woorden hebben kracht, gebruik ze wijs. Het is een uitstekende week om te netwerken en je ideeën te verspreiden, maar zorg voor duidelijkheid om misvattingen te voorkomen.

Financieel: Overweeg je uitgaven en investeringen zorgvuldig. De nadruk ligt op communicatiemiddelen - misschien is het tijd om te investeren in een nieuwe telefoon of computer?

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Met Mars en Pluto nog steeds in je teken, voel je een krachtige drang om jezelf opnieuw uit te vinden. Venus in Vissen brengt zachtheid in je financiële zone, terwijl Mercurius in Ram je denkwijze verscherpt. De Zon-Neptunus conjunctie nodigt je dit weekend uit tot reflectie op je waarden.

Liefde: Singles kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand die hun wereldbeeld uitdaagt. In relaties is het tijd om te praten over gedeelde waarden en toekomstige doelen.

Professioneel: Jouw innovatieve ideeën vangen de aandacht, maar zorg ervoor dat je ook de emotionele toon van je omgeving in de gaten houdt.

Financieel: Met Venus in je financiële zone, is het een goed moment om te investeren in dingen die je echt vreugde brengen, niet alleen materiële goederen maar ook ervaringen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het is jouw seizoen! Deze week ben je in je element met Venus in jouw teken, waardoor je aantrekkingskracht en empathie toenemen. Mercurius in Ram scherpt je communicatie aan, terwijl de Zon-Neptunus conjunctie je een diep gevoel van verbinding met het universum geeft.

Liefde: Je magnetische aantrekkingskracht is op zijn hoogtepunt, trek aan wat je wenst. In relaties is het een tijd van verdieping en ware zielsverbindingen.

Professioneel: Je creativiteit en intuïtie zijn je grootste troeven. Deel je visies met moed, maar let op dat je niet verdwaalt in je dromen.

Financieel: Met Venus in je teken, voel je misschien de neiging om te spenderen aan persoonlijke verwennerij. Geniet, maar verlies je langetermijndoelen niet uit het oog.