Alle grote sterren zijn in de ban van dit nieuwe handtassenmerk

Geüpdatet op 1 maart 2024 door Lore Ginneberge
Alle grote sterren zijn in de ban van dit nieuwe handtassenmerk Ricky Vigil M / Justin E Palmer/GC Images)

Als je de armcandy van celebs in de gaten houdt, weet je dat Aupen overal is. Dit is het handtassenmerk waar Taylor Swift, Selena Gomez en Kylie Jenner helemaal weg van zijn. De unieke, asymmetrische designs en verantwoorde prijzen zorgen ervoor dat het label op korte tijd een grote hit werd. Wat maakt de tassen zo bijzonder?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AUPEN (@aupenofficial)

De favoriete tassen van Taylor Swift & co

Laten we beginnen met Taylor Swift. Spotted met de iconische Nirvana tas van Aupen – zwart, klassiek, en oh-zo-chic. Ze droeg 'm naar de SNL afterparty, hand in hand met Travis Kelce. Dat alleen is genoeg om een merk uit te verkopen, maar er zijn nog zoveel meer sterren die hun liefde toonden voor het merk. Karlie Kloss, Gabrielle Union, Jennifer Lawrence... zijn ook fan, elk van een ander model die hun persoonlijke stijl weerspiegelt.

Taylor Swift aupen Nirvana tas
Taylor Swift met haar Nirvana-tas - Getty Images

En dan hebben we Kylie Jenner, die de Fearless Noir rockt alsof het haar job is. Hailey Bieber? Ook op de Aupen-trein, gespot met de Purpose-tas - en die specifieke keuze is vast geen toeval. Blue Ivy nam haar variant mee op de rode loper en popster Olivia Rodrigo pronkte met de Purpose-tas in Tokyo –  over  een wereldwijde tassenliefde gesproken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AUPEN (@aupenofficial)

Wat maakt Aupen zo bijzonder?

Opgericht in 2022 door Skye Tan, combineert Aupen moeiteloos mode met ethiek. Met studio's in Brooklyn en Singapore is het merk een fusie van verschillende invloeden, gericht op duurzaamheid en bewuste modekeuzes. Elk Aupen-stuk is gemaakt van circulaire, voornamelijk gerecyclede materialen, waarmee het merk de goedkeuring heeft gekregen van verschillende milieuorganisaties en EU-certificeringsinstanties.

De tassen zijn niet alleen veganistisch en ethisch verantwoord, maar ook doordrenkt met een luxe gevoel dat geen afbreuk doet aan stijl of kwaliteit. De asymmetrische, innovatieve ontwerpen zijn tijdloos en toch opvallend.

Aupen's vermogen om tijdloze elegantie te koppelen aan een ethisch bewustzijn maakt het merk uniek. Of je nu de voorkeur geeft aan de ingetogen chic van een zwart model of de flair van een tas met kristallen franje, het merk biedt iets speciaals voor elke smaak en gelegenheid.

Shop onze selectie

Dus, als je zin hebt om je innerlijke celeb te omarmen, waarom dan niet met een tas die niet alleen mooi is, maar ook lief voor de planeet. Ben jij de volgende die gespot wordt met deze it-bag?

Nirvana handtas
1
Aupen
Nirvana handtas
SHOP HIER
Fearless Re-Edition handtas
2
Aupen
Fearless Re-Edition handtas
SHOP HIER
Lover handtas
3
Aupen
Lover handtas
SHOP HIER
Purpose chain handtas
4
Aupen
Purpose chain handtas
SHOP HIER