Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 26 februari tot 3 maart 2024

Geüpdatet op 23 februari 2024 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 26 februari tot 3 maart 2024

Een superconjunctie tussen de Zon, Mercurius en Saturnus in Vissen belooft spanning... Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 26 februari.

Ontdek jouw zonneteken, maanteken en ascendant

Ram: 19 maart tot 20 april

Met de Zon en Mercurius in Vissen, voel je een innerlijke drang om je te verdiepen in je dromen en intuïties. Het vierkant tussen Mars en Jupiter op dinsdag pompt je vol met een dosis durf. Wees echter niet te brutaal; soms is een tactische terugtocht de ware moed.

Liefde: Singles, de vonk van spontaniteit kan zomaar overslaan, maar herinner jezelf eraan dat niet elke vlinderstorm een lang leven is beschoren. In relaties is het een week om de diepte in te duiken. Belangrijke gesprekken bij kaarslicht kunnen onthullen wat normaal verborgen blijft.

Professioneel: Een confrontatie met autoriteit lijkt onvermijdelijk, vooral rond woensdag, dankzij de superconjunctie in Vissen. Wees je eigen advocaat, maar onthoud: diplomatie wint soms meer dan een stormram.

Financieel: Zondag's vierkant tussen Venus en Uranus maakt je portemonnee jeukerig. Voel je de behoefte aan extravagantie? Vraag je af of de voldoening langer duurt dan de transactie.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Jouw week wordt gekenmerkt door de zoemende energie van Mars die botst met Jupiter in jouw teken. Deze kosmische dans belooft een mix van uitdagingen en kansen. De sleutel? Herken wanneer vasthoudendheid in koppigheid verandert.

Liefde: Een onverwachte wending in je liefdesleven kan zowel opwindend als ontwrichtend zijn. Singles, sta open voor verrassingen zonder je waarden te compromitteren. Gekoppelde Stieren, zoek samen naar nieuwe prikkels om de routine te doorbreken.

Professioneel: Op het werk, waar de superconjunctie in Vissen van woensdag spanning kan veroorzaken, vind je kracht in standvastigheid. Conflicten kunnen opduiken, maar jouw betrouwbaarheid en geduld zijn je schild.

Financieel: De impuls om te spenderen kan sterk zijn, vooral als reactie op emotionele onrust. Zet een stap terug en denk na: is dit een behoefte of een bevlieging?

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Met de Zon en Mercurius in het dromerige teken Vissen, vind je deze week een diepere connectie met je onderbewuste. De energie van Mars en Jupiter moedigt je aan om buiten de gebaande paden te treden, maar pas op voor overmoed.

Liefde: Voor singles is dit de perfecte tijd om je flirtvaardigheden af te stoffen. En in relaties? De kosmos moedigt je aan om oude patronen te doorbreken. Durf te dromen, samen.

Professioneel: De superconjunctie wijst op mogelijke misverstanden op het werk. Helder communiceren is je beste verdediging. Laat je ideeën helder en luid horen, maar met compassie.

Financieel: Zondag brengt een neiging tot impulsieve uitgaven. Misschien ontdek je een verborgen schat, maar wees alert dat je niet meer uitgeeft dan nodig.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Deze week nodigt de kosmische configuratie je uit om je te richten op je professionele ambities en persoonlijke groei. De spanning tussen Mars en Jupiter kan je ertoe brengen om je grenzen te verleggen, maar herinner jezelf eraan dat ware groei tijd kost.

Liefde: De verrassingen van Venus en Uranus kunnen je liefdesleven een onverwachte draai geven. Single? Laat je verrassen door de spontaniteit van het leven. Kreeften in een relatie:  het is tijd om de sleur te doorbreken met een avontuur buiten de deur. Een spontane date night op een doodgewone dinsdag kan wonderen doen.

Professioneel: Woensdag's superconjunctie in mede-waterteken Vissen kan leiden tot intense interacties op het werk. Blijf gefocust en laat je niet meeslepen door de stroming van emoties. Jouw empathie is je kracht.

Financieel: Intuïtie en impuls kunnen deze week een delicate dans uitvoeren in je portemonnee. Een verrassende uitgave kan opwindend zijn, maar vraag je af of het de emotionele investering waard is

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Met de Zon en Mercurius in Vissen, voel je deze week een trek naar introspectie en creatieve expressie. Het vierkant tussen Mars en Jupiter daagt je uit om je ambities te heroverwegen. Is groter altijd beter, Leeuw?

Liefde: Singles, de energie van Venus en Uranus belooft een elektrische ontmoeting dit weekend, maar blijft het vonken of is het een vluchtige flits? Voor degenen met een partner, experimenteer met nieuwe manieren om jullie band te versterken: een avontuurlijke date of een spontaan weekendje weg kan deugd doen.

Professioneel: De superconjunctie op woensdag kan wat wrijving veroorzaken met collega's of leidinggevenden. Jouw creativiteit is je uitweg; gebruik het om te innoveren in plaats van te confronteren.

Financieel: Zondag kan leiden tot een spontane uitgave die meer opwindend lijkt dan het in werkelijkheid is. Vraag je af of deze aankoop morgen nog steeds glanst.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De energie van Vissen nodigt je uit om te dromen, Maagd, maar het vierkant tussen Mars en Jupiter op dinsdag herinnert je eraan dat actie zonder overleg tot chaos kan leiden. Balans is het woord van de week.

Liefde: In je liefdesleven kan de spanning tussen wens en werkelijkheid je parten spelen. Single? Zoek naar iemand die je zowel uitdaagt als ondersteunt. In relaties is het een tijd om samen te werken aan grote gemeenschappelijke doelen. Een ambitieus gezamenlijk spaarplan of misschien zelfs het opstarten van een project met twee?

Professioneel: De superconjunctie kan leiden tot een moment van waarheid op het werk. Wees bereid om je aan te passen, maar verlies je kernwaarden niet uit het oog.

Financieel: Het vierkant tussen Venus en Uranus nodigt uit tot financiële avonturen. Een kleine gok kan lonend zijn, maar ken je limieten.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Met de Zon en Mercurius in je tegenovergestelde teken Vissen, vind je jezelf reflecterend op relaties en hoe je je in hen beweegt. De dynamiek van Mars en Jupiter kan je aansporen om je horizon te verbreden, letterlijk of figuurlijk.

Liefde: De relatiebalans kan deze week schommelen met de onvoorspelbare energie van Venus en Uranus. Singles, een plotselinge aantrekkingskracht kan opwindend zijn, maar is het duurzaam? Voor koppels is het een moment om flexibel te zijn en allebei water bij de wijn te doen.

Professioneel: Mogelijke spanningen op het werk vragen om jouw aangeboren diplomatie. Gebruik de energie van de superconjunctie op woensdag om duidelijk en empathisch te communiceren.

Financieel: Een impulsieve aankoop kan verleidelijk zijn, vooral als een vorm van zelfexpressie. Weeg de kosten tegen de emotionele beloning af.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Met de Zon en Mercurius in mede-waterteken Vissen, voel je je deze week misschien meer in sync met de onderstromen van je eigen psyche. Het vierkant tussen Mars en Jupiter biedt je de kans om te groeien, maar herinner jezelf eraan dat echte kracht soms in terughoudendheid ligt.

Liefde: De plotse wendingen van Venus en Uranus kunnen je liefdesleven opschudden. Singles, sta open voor het onverwachte, maar blijf trouw aan jezelf. Voor degenen in een relatie, is dit een tijd om de conventies te heroverwegen en je verbinding te verdiepen.

Professioneel: De superconjunctie op woensdag kan wat uitdagingen op het werk met zich meebrengen. Jouw vermogen om onder de oppervlakte te kijken, biedt echter unieke oplossingen.

Financieel: Zondag's vierkant tussen Venus en Uranus kan leiden tot onverwachte financiële kansen of valkuilen. Een risico kan de moeite waard zijn, maar doe eerst je huiswerk.

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Avontuur roept altijd, Boogschutter, maar deze week vraagt de kosmos je om ook naar binnen te kijken, met de Zon en Mercurius in Vissen. Het vierkant tussen Mars en Jupiter daagt je uit om groot te dromen, maar ook om aandacht te schenken aan de fijne details.

Liefde: De onvoorspelbaarheid van Venus en Uranus kan zowel opwinding als onzekerheid in je liefdesleven brengen. Singles, wees open voor nieuwe ervaringen, maar blijf gegrond. In relaties is het een week van realistisch zijn: vijf verre reizen en zeven weekendjes weg zijn misschien niet haalbaar. Wat hebben jullie echt nodig om sterk te staan koppel?

Professioneel: De spanning van de superconjunctie op woensdag kan leiden tot creatieve doorbraken als je bereid bent om buiten de kaders te denken. Jouw natuurlijke enthousiasme is aanstekelijk.

Financieel: Impulsieve uitgaven kunnen deze week aantrekkelijk lijken, vooral als een manier om te ontsnappen aan de routine. Vraag jezelf af of deze aankoop morgen nog steeds zinvol is.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Terwijl de Zon en Mercurius door Vissen reizen, vind je een nieuwe waardering voor stilte en reflectie, Steenbok. Het vierkant tussen Mars en Jupiter op dinsdag kan je aansporen om uit je comfortzone te stappen, maar herinner jezelf eraan dat elke sprong voorwaarts ook een moment van bezinning vereist.

Liefde: In je liefdesleven kan de energie van Venus en Uranus je verlangen naar stabiliteit uitdagen. Singles, een onverwachte ontmoeting kan je hart sneller doen slaan, maar is het een blijver? Voor degenen in een relatie is dit een ideale tijd om te experimenteren in de slaapkamer en buiten je comfortzone te treden.

Professioneel: De superconjunctie op woensdag belicht de noodzaak van geduld en doorzettingsvermogen op het werk. Zelfs als de vooruitgang langzaam lijkt, is elke stap voorwaarts een overwinning.

Financieel: Een plotselinge drang om te investeren in iets nieuws kan opkomen, vooral rond zondag. Overweeg de langetermijnimpact van je financiële beslissingen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Met Mars, Venus, en Pluto in je teken, Waterman, bruis je van energie en passie. Het vierkant tussen Mars en Jupiter moedigt je aan om groot te dromen, maar herinner jezelf eraan dat niet elke droom een plan is.

Liefde: De onverwachte wendingen van Venus en Uranus kunnen je liefdesleven een nieuwe dynamiek geven. Singles, een plotselinge aantrekkingskracht kan verrassend zijn; geniet van het moment. Voor koppels is het een kans om jullie relatie op te frissen en nieuwe gemeenschappelijke interesses te verkennen.

Professioneel: Woensdag's superconjunctie kan wat uitdagingen op het werk opleveren, vooral in communicatie. Gebruik je unieke perspectief om door de mist heen te snijden en helderheid te brengen.

Financieel: Zondag kan je verleiden tot impulsieve aankopen. Wees innovatief, maar ook doordacht in je uitgaven. Vraag je af of deze aankoop je dichter bij je langetermijndoelen brengt.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Met de Zon en Mercurius in je teken, Vissen, voel je je letterlijk als een vis in het water. Deze week belooft diepe duiken in je psyche en inspiratie. Het vierkant tussen Mars en Jupiter zet je aan tot actie, maar vergeet niet dat ware kracht soms in stilte ligt.

Liefde: De energie van Venus en Uranus belooft onverwachte wendingen in je liefdesleven. Singles, sta open voor verrassingen; de liefde komt vaak uit onverwachte hoek. In relaties is het een tijd om te genieten van de kleine dingen die jullie samen delen.

Professioneel: De superconjunctie op woensdag kan je creatieve en empathische talenten naar voren brengen. Gebruik deze energieën om te verbinden met collega's en projecten die echt resoneren met je ziel.

Financieel: Deze week kun je geneigd zijn om te investeren in je dromen. Zorg ervoor dat je financiële plannen realistisch zijn en overweeg hoe ze passen in je grotere levensvisie.