WK 2014: top 10 WAGs

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
WK 2014: top 10 WAGs

WAGsStoer spierballengerol, huilend over de grond rollen, nu en dan een goal scoren: naar goede gewoonte piekt het testosteron op het WK in Brazilië. Extra egoboost voor de trotse voetballers: hun vrouwen die als wellustige trofeeën de tribunes sieren. Dit zijn de WAGS (wives and girlfriends) die het meeste in de schijnwerpers staan: 

Shakira schreef vier jaar geleden voetbalgeschiedenis met haar Waka Waka –oftewel, de leukste WK-hymne ooit. Sinds ze het prestige van haar verloofde Antonio de la Rua (de zoon van een voormalig Argentijns president!) aan de kant schoof voor de gespierde benen van Gerard Piqué (Spanje), is ze ook officieel toegetreden tot het WAG-dom. Veruit de leukste van de bende! Shakira 2

1/

Sara Carbonero SARA CARBONERO AL PIE DEL CAÑON EN EL ESPAÑA-ITALIA

Sara is dan weer de schattigste. De sportjournaliste wist jaren geleden bij Iker Casillas (Spanje) te scoren en vergezelde haar grote liefde op het vorige WK naar Zuid-Afrika. Ongemeend streng was ze, toen Spanje naar haar mening niet voldoende had gepresteerd. Op de finale kon er dan weer een hartverwarmend momentje van af. Zwijmel, zwijmel…

Sara 2

2/
Irina Shayk 

Irina 1

Niet alleen Spanjaarden weten schoonheden in hun netten te strikken. Toen de geruchten rond zijn vermeende homoseksualiteit enkele jaren geleden té hardnekkig warden, voerde Cristiano Ronaldo (Portugal) Irina Shayk ten tonele. Het Russische model en de sterspeler vormen ondertussen al vier jaar een hecht koppel en sierden onlangs de cover van de Spaanse Vogue. Verenigd in hun liefde voor bling bling, strakke swimwear en spiegels.

Irina2

3/
Yolanthe Cabau Van Kasbergen 

Yolanthe 1

Nederlands eigen Victoria Beckham. De TV-presentatrice begon haar liefdesparcours in de muziekwereld en had onder andere relaties met rapper Bart Zeilstra (aka Baas B) en charmezanger Jan Smit. Sinds 2009 verkiest ze stalen buikspieren boven gouden keeltjes en mag ze zich Mevrouw Wesley Sneijder noemen.

Yolanthe 2

4/

Fanny Neguesha 

Fanny 1

Fanny mag zich nu en dan –stormachtige relatie, weet je wel…- de vriendin van Mario Balotelli (Italië) noemen. ‘s Werelds meest intimiderende voetballer lijkt niet in de wieg gelegd voor een standvastige relatie, al blijft de Belgische schone sinds een jaar hardnekkig opduiken. Naast Balotelli houdt ze vooral van selfies nemen, het liefst van haar indrukwekkende voorgevel.

Fanny 2

5/
Bruna Marquezine 

Bruna 1

De 19-jarige actrice en haar vriend Neymar da Silva (Brazilië) spelen een thuismatch dit WK. Hoewel ze in februari uit elkaar gingen, werden ze aan de vooravond van het toernooi al kussend betrapt –het ziet er dus goed uit voor hun relatiestatus. De jongste telg uit de WAG-kudde vrolijkt de boel vooral op met couplies: iemand moet de nieuwste tienerrage respecteren.

Bruna 2

6/
Coleen Rooney 

Coleen 1

Mocht Bruna wat tips nodig hebben, dan kan ze bij oer-WAG Coleen Rooney terecht. Zij ontmoette haar grote liefde Wayne Rooney (Engeland) op haar zestiende en verdraagt sindsdien al zijn fratsen. WK-stress, hectische transfers, ontrouw: de presentatrice weet als geen ander wat het betekent om een voetbalvrouw te zijn. Een toonbeeld van geduld.

Coleen2

7/
Jourdan Dunn 2013 Victoria's Secret Fashion Show - Show

Een twijfelgeval. Het topmodel zou heimelijk een relatie hebben met Daniel Sturridge (Engeland), al houden beiden de lippen stijf op elkaar. Ze laat dan weer geen kans voorbij gaan om haar liefde voor de biseksuele Cara Delevingne van de daken te schreeuwen. Een afleidingsmanoeuvre, of blijft het voor Sturridge toch bij wisful thinking? We houden het in de gaten!

Jourdan 2

8/
Alena Seredova Alena1

Alena Seredova won in 1998 de titel van Miss Tsjechië en mocht een tiental jaar geleden die van WAG aan haar CV toevoegen. Het model is ondertussen getrouwd met “haar” Gianluigi Buffon (Italië) en beschrijft zichzelf op haar website als "een actief lid van de  WAG-crew” –extra punten voor team spirit!

alena 2

9/

Axelle Despiegelaere 

WAG 10

En dan is er de Belgische Axelle Despiegelaere. Technisch gezien geen WAG, maar sinds haar foto zondagavond tijdens de match België-Rusland werd genomen, wel dé WK-babe van de Rode Duivels. De 17-jarige supporter, momenteel in Brazilië met haar ouders en broer, is bijzonder fotogeniek en dat is de wereldpers niet ontgaan. Op Twitter vormen haar blauwe kijkers een regelrechte hype, benieuwd of dit verhaal een duivels staartje krijgt...