Prosper: de nieuwe generatie juweliers

Geüpdatet op 8 december 2023 door ELLE Partner
Prosper: de nieuwe generatie juweliers

Prosper landt in de creatieve Dansaertwijk in Brussel en blaast een frisse wind in het landschap van luxe juweliers en horlogemakers. De opening van de drie conceptstores in 2022 markeert het begin van een nieuw tijdperk waarin verfijning samengaat met opmerkelijke gezelligheid.

Uitzonderlijke merken 

Laat je verleiden door de schitterende etalages en dompel je onder in een wereld van pure luxe, met stuks voor elk budget. De selectie is zorgvuldig samengesteld en biedt zowel merken met een zeer hoge reputatie, zoals Cartier, Chanel, Fred en Repossi, als exclusieve stuks uit Brussel, België en de Benelux. Denk: Dries Criel, Bibi van der Velden en Elie Top. Een unieke ervaring voor verzamelaars en liefhebbers.

Een persoonlijk en gepassioneerd onthaal

In de warme sfeer van Prosper krijgt de kunst van gastvrijheid haar volle betekenis. De gepassioneerde, deskundige adviseurs kiezen voor een persoonlijke aanpak en besteden hun tijd aan het oprecht delen van hun kennis. Deze boetieks zetten niet alleen grote merken in de schijnwerper, maar worden ook echte ontmoetingsplaatsen, verrijkt met tentoonstellingen en evenementen. Hier draait alles om een levendige sfeer en een vernieuwende winkelervaring, gebaseerd op integriteit, transparantie en verrassingen.

Drie niet te missen adressen

Prosper opent de deuren van zijn drie gedurfde en schitterende boetieks in het hart van de Antoine Dansaertstraat. Bij nummer 101 zorgen een cirkelvormig decor en art-decodetails met felle kleuren voor een grandioze sfeer. Nummer 81 biedt een labyrintische, intieme en comfortabele sfeer op verschillende niveaus, terwijl nummer 88 ons helemaal versteld doet staan met zijn zwarte gevel en elektrisch blauwe accenten en sieraden.

Geopend van dinsdag tot zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Prosper.

Lees ook:
Maak kans op 1 van de 5 verzorgende Lipikar- duo’s van La Roche-Posay
De Esprit X-mas gift guide: cadeaus voor de fashionista onder de €100
Recept: authentieke gingerbread mannetjes van speculaas