Dit is de grootste feestjurken trend voor 2023

Gepubliceerd op 11 december 2023 door Daphne Dorgelo
Dit is de grootste feestjurken trend voor 2023 Getty Images

Het is weer tijd voor eindejaarsfeesten en "wat trek jij aan?" berichten. Kleed je je graag volgens de laatste trends, dan weten wij wel voor welke jurk je moet gaan; het lijkt er namelijk op dat deze lingerie jurk de grootste feestjurken trend van 2023 gaat worden.

We horen je al denken: weer een lingerie jurk. Maar geloof ons: dit is een ander soort jurk dan je in gedachte hebt. De robe met kant is in dit geval in een extravagant jasje gestoken, met een hoge split en een open rug. Maar wel zo elegant dat je ermee bij je familie aan tafel kan schuiven. En het leuke? De jurk is te krijgen bij een van onze favoriete modeketens, Mango!

Feestjurken trend 2023

Bij het zoeken naar de perfecte feestjurk geldt soms: hoe simpeler, hoe beter. En laat slipdresses nu een van de meest minimalistische designs zijn. De jurken zijn gemaakt om elk silhouet te flatteren, terwijl de satijnen stof het lichaam supervrouwelijk omhult. Vooral tijdens het feestseizoen, wanneer het verleidelijk kan zijn om je meest opvallende stukken te dragen, overweeg dan een slipdress. Dat wil niet zeggen dat het niet feestelijk hoeft te zijn, want in het geval van de feestjurken trend van 2023, is het er eentje die behoorlijk extravagant is.

Lingeriejurk van fluweel en zijde, Jen Ceballos x Mango, €270

Shop hier

De satijnen jurk volgt de trendy lingerie-stijl, compleet met kant, een hoge split en een open rug. Combineer het met ballerina's of high heels en laat de jurk op zichzelf schitteren. In zo'n prachtig kledingstuk heb je namelijk niet veel extra's nodig.

feestjurken trend 2023

Dankzij TikTok zijn modeliefhebbers op grote schaal enthousiast over deze jurk. Wees er dus snel bij om jouw exemplaar te bemachtigen voordat het uitverkocht is.

https://www.tiktok.com/@dianadari_/video/7300291504113831200?_r=1&_t=8hn0DTV3knJ

https://www.tiktok.com/@claudialijohnson/video/7298420540614757675?_r=1&_t=8hn119odlej