Maak kans op 1 van de 5 verzorgende Lipikar- duo’s van La Roche-Posay

Gepubliceerd op 4 december 2023 door ELLE Partner

Eczeem kan een onophoudelijke strijd lijken, maar met de juiste verzorging kunnen klachten die horen bij een eczeemgevoelige huid verlicht worden. La Roche-Posay, bekend om zijn huidvriendelijke oplossingen, biedt een gespecialiseerde verzorgingslijn aan: Lipikar. Deze lijn is met zorg samengesteld voor droge, gevoelige huid, specifiek gericht op het verlichten van eczeem gerelateerde klachten. 

Eczeem manifesteert zich door rode, schilferige plekken die jeuk veroorzaken. Deze jeuk kan zo hevig zijn dat het leidt tot een jeuk-krab-cyclus, die de huidaandoening alleen maar verergert. La Roche-Posay's Lipikar Baume AP+m, is een verzorgende body lotion die niet alleen de huid kalmeert, maar ook de drang vermindert om te krabben

Lipikar verzorgend duo

De Lipikar Baume AP+m is specifiek ontworpen om het microbioom van de huid te helpen herstellen. Dit microbioom, een ecosysteem van micro-organismen, is cruciaal voor een gezonde huid. Het product richt zich op het herstellen van de diversiteit van deze micro-organismen, wat op zijn beurt helpt om eczeemopstoten te verminderen. 

Maar dat is niet alles. Om de huidverzorgingsroutine compleet te maken, is er ook de Lipikar Syndet AP+, een douchecrème die de natuurlijke barrière van de huid beschermt tegen uitdroging tijdens het wassen. Het is zelfs zo zacht dat het geschikt is voor de huid van pasgeborenen.

En er is goed nieuws voor onze lezers: je kunt deze producten winnen! Vul de onderstaande vragen in en win het Lipikar-duo: Lipikar Baume AP+m  400ml en Lipikar Syndet AP+ 400ml ter waarde van €51,45!


*Tip: Het antwoord vind je hier: Last van eczeemgevoelige huid? Slechts één keer per dag smeren met dit product helpt klachten te verminderen

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met La Roche-Posay.

Lees ook:
Vieren we deze eindejaarsfeesten met zacht en glanzend haar?
Last van eczeem? Slechts één keer per dag smeren met dit product helpt het tegen te gaan
Slugging tips: zo redt de Koreaanse skincare methode je droge huid