Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 november 2023

Geüpdatet op 16 november 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 november 2023

Het Boogschutterseizoen begint en geeft iedereen zin om eropuit te trekken! Ontdek jouw weekhoroscoop voor de week van 20 november 2023.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 20 tot 26 november 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Algemeen: De energie van Mars en Pluto's sextiel deze week geeft je een krachtige duw in de rug om ambitieuze projecten aan te pakken. Maar voel je de frictie van het Zon-Saturnus vierkant op woensdag? Het kan voelen alsof iedere stap die je zet, verzwaard is door een onzichtbaar gewicht.

Liefde: Single Rammen voelen de Mars-energie en worden aangemoedigd om hun vurige charme in te zetten. Verras jezelf eens met een onverwachte date. In een relatie? De spanning van het Zon-Saturnus vierkant kan een impact hebben op je relatie. Blijf communiceren en laat niet toe dat kleine irritaties grote rotsblokken worden.

Professioneel: Jouw professionele landschap krijgt een impuls van Mars die naar mede-vuurteken Boogschutter verhuist op vrijdaf. Het is tijd om je pijlen op hoger te mikken. Gebruik deze week om je strategieën te verfijnen en je doelen helder te krijgen.

Financieel: Financieel gezien, is het moment aangebroken om je uitgavenpatroon onder de loep te nemen. De overgang van Mars naar Boogschutter inspireert je misschien om te investeren in persoonlijke ontwikkeling of reizen, maar wees bedachtzaam; dit is ook een tijd om te besparen voor de toekomst.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Algemeen: Met de Zon die deze week jouw zone van diepe transformatie betreedt, word je uitgedaagd om je innerlijke wereld te verkennen. Met het sextiel tussen Mars en Pluto op dinsdag kun je kracht vinden in introspectie. Wat betekent macht voor jou, en hoe kun je deze constructief gebruiken?

Liefde: Voor singles kan de energie van Mars je motiveren om je kwetsbaar op te stellen, wat kan leiden tot een intensere verbinding. Relaties worden op de proef gesteld door het negatieve Zon-Saturnus vierkant op woensdag; het is een tijd voor loyaliteit en om samen door dik en dun te gaan.

Professioneel: Professioneel gezien kan de overgang van Mars naar Boogschutter je drang om te reizen en te leren versterken. Misschien is het een goed moment om een professionele cursus te overwegen die je horizon verbreedt?

Financieel: Financieel mag je je voorbereiden op enige volatiliteit. De Zon in Boogschutter wijst op potentiële investeringen op lange termijn. Is het geen tijd om te overwegen hoe je jouw financiële groei kunt stimuleren?

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Algemeen: Jouw communicatieve vaardigheden zijn deze week sterker dan ooit, Tweelingen. Met de Zon die je relatiezone belicht, is het een uitstekend moment om te netwerken en nieuwe banden te smeden. Hoe kun je jouw woorden inzetten om je meest ambitieuze doelen te bereiken?

Liefde: Single Tweelingen spelen deze week best sociale vlinder; je weet nooit wie je tegenkomt in je sociale kring. Voor degenen in een relatie kan het intense Zon-Saturnus vierkant op woensdag jullie aansporen om wat serieuzere gesprekken te voeren. Hoe kunnen jullie samen groeien?

Professioneel: Mars in Boogschutter later deze week kan je een zetje geven om die cursus te boeken of die conferentie bij te wonen die je al lang in gedachten had. Jouw natuurlijke nieuwsgierigheid kan leiden tot opwindende nieuwe professionele avonturen.

Financieel: Financieel gezien kan het vierkant tussen de Zon en Saturnus je aanzetten tot voorzichtigheid. Misschien is het tijd om wat spaarzamer te zijn en te investeren in kennis in plaats van materiële zaken?

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Algemeen: Met de Zon in je zone van dagelijkse routines, is het tijd om te kijken naar je gewoontes. Welke routines dienen je persoonlijke groei en welke houden je tegen? Het sextiel tussen Mars en Pluto op dinsdag kan je de kracht geven om oude patronen te doorbreken.

Liefde: Voor de single Kreeften kan de Mars-energie je aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe mensen te ontmoeten. In een relatie? Het Zon-Saturnus vierkant op woensdag brengt een moment van waarheid; het is tijd om te bouwen op een stevige(re) basis van vertrouwen.

Professioneel: De energie van Mars in Boogschutter vanaf vrijdag kan je aansporen om meer assertief te zijn op het werk. Misschien is het tijd om initiatief te nemen of een leiderschapsrol te overwegen?

Financieel: Financieel is het een goede week om te budgetteren en plannen te maken voor de toekomst. Hoe kun je zorgen voor financiële stabiliteit ondanks de onrustige golven van het leven?

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Algemeen: Met de Zon die jouw plezierzone binnenkomt, voel je je het zonnetje in huis, Leeuw. Maar het vierkant met Saturnus op woensdag kan voelen als een ongenode gast op je feestje. Hoe kan je je glamoureuze zelf blijven terwijl je door het praktische moeras van het leven waadt?

Liefde: Singles, deze week draait alles om de kunst van de subtiele verleiding. Je straalt van nature, maar de planeet Saturnus vraagt je om ook wat diepgang te tonen. Voor degenen in relaties, lach samen om de kleine tegenslagen – het is de lijm die jullie bij elkaar houdt.

Professioneel: Professioneel gezien is het tijd om te schitteren, maar niet zonder een solide plan. Mars in Boogschutter geeft je de drang om te handelen, maar pas op dat je niet over je eigen manen struikelt.

Financieel: Op financieel vlak, met Mars die je tweede huis van bezittingen binnenkomt, is het verleidelijk om geld uit te geven alsof het oneindig is. Maar herinner jezelf eraan: zelfs je royale spaarpot kent zijn grenzen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Algemeen: Maagd, deze week is het thema 'orde in de chaos' – iets waar jij als geen ander van houdt. De Zon brengt licht in je familie- en thuisleven, terwijl Saturnus je dwingt om na te denken over de fundamenten van je leven.

Liefde: Voor de single Maagden kan de Mars-energie zorgen voor een onverwachte romantische wending, misschien met iemand die je intellect uitdaagt. Voor de Maagden in relaties is dit het moment om een challenge aan te gaan. Is er geen IKEA-meubel dat dringend in elkaar moet worden gezet?

Professioneel: Je werkethiek is altijd onberispelijk, maar met Mars die naar Boogschutter trekt, kun je ook een zucht van avontuurlijkheid voelen. Een buitenlandse zakenreis, iemand?

Financieel: Financieel kan de invloed van Saturnus je aanmoedigen om je budget nog eens te herzien. Misschien vind je nog een verdwaalde rekening of twee in die netjes georganiseerde lades van je.

 

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Algemeen: Communicatie staat centraal deze week, Weegschaal. De Zon in Boogschutter stimuleert je geest, maar Saturnus kan soms zorgen voor een spraakverwarring. Is het nu 'ik hoor je wel, maar ik luister niet', of was het andersom?

Liefde: Voor de single Weegschalen, misschien is het tijd om je Tinder-profiel op te poetsen met wat filosofische quotes. Voor degenen die al een partner hebben, de uitdaging is om niet te verzanden in eindeloze debatten. Kies je gevechten – en je gespreksonderwerpen – wijselijk.

Professioneel: Op professioneel gebied krijg je enkele onverwachte belevenissen voorgeschoteld - sommige leuker dan andere. Het kan zijn dat je plotseling moet pendelen naar plaatsen die rijker zijn aan avontuur dan aan Wi-Fi signalen.

Financieel: Financieel gezien, laat de invloed van Saturnus je nadenken over de lange termijn. Ja, die designer handtas is prachtig, maar je spaarrekening kan gerust zonder.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Algemeen: De Zon die van jouw teken naar Boogschutter verhuist, markeert een periode van financiële overpeinzing voor jou, Schorpioen. Het is tijd om je innerlijke schatkist te ontdekken, maar de uitdaging van Saturnus vraagt je ook om realistisch te zijn. Zijn er schatten die je over het hoofd hebt gezien of misschien te diep verborgen hebt?

Liefde: Single Schorpioenen kunnen zich aangetrokken voelen tot iemand die net zo diepzinnig en gecompliceerd is als jijzelf. Voor degenen in een relatie, dit is een week om de diepte van jullie band te testen – en te versterken.

Professioneel: De sextiel tussen Mars en Pluto op dinsdag geeft je de kracht om door professionele uitdagingen te ploegen. Er is veel potentieel voor transformatie op het werk, als je maar durft te graven.

Financieel: De financiële invloed van de Zon in Boogschutter spoort je aan om te investeren in persoonlijke groei. Overweeg waar je op lange termijn waarde aan hecht en plan dienovereenkomstig.

 

 

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Algemeen: Welkom in jouw seizoen, Boogschutter! De Zon schenkt je energie en enthousiasme, maar het vierkant met Saturnus herinnert je eraan dat zelfs de wildste avonturen structuur nodig hebben. Hoe kun je jouw drang naar vrijheid in balans brengen met de noodzaak voor discipline?

Liefde: Het sociale landschap ligt aan je voeten, single Boogschutters. Je charme is onweerstaanbaar, maar vergeet niet diepte te zoeken in connecties. Voor degenen die deel uitmaken van een koppel, het is een ideale tijd om samen nieuwe ervaringen op te zoeken.

Professioneel: Mars die jouw teken betreedt, geeft je een boost van assertiviteit op het werk. Grijp kansen en wees niet bang om voorop te lopen.

Financieel: Financieel gezien, kan de Zon in je teken je ertoe aanzetten om risico's te nemen. Wees moedig, maar niet overmoedig – het is belangrijk om verstandig te blijven met je middelen.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Algemeen: De Zon in Boogschutter verlicht je geest en nodigt uit tot introspectie, Steenbok. De tijd is rijp om stil te staan bij persoonlijke groei. Met Saturnus die een negatieve schaduw werpt over deze week, zul je wellicht merken dat het tijd is om bepaalde levenslessen te confronteren.

Liefde: In de liefde, single Steenbokken, is het een goed moment om na te denken over wat je echt zoekt in een partner. Voor degenen in een relatie, kan deze periode je aanzetten tot het voeren van belangrijke gesprekken die jullie dichter bij elkaar brengen. Hebben jullie nog steeds dezelfde langetermijndoelen en dromen?

Professioneel: De sextiel tussen Mars en Pluto kan een periode van professionele heroverweging inluiden. Wat motiveert je echt, en hoe kun je je ambities herdefiniëren om ze meer in lijn te brengen met je ware zelf?

Financieel: Financieel is het een moment voor voorzichtigheid. De Zon in je twaalfde huis kan wijzen op onvoorziene uitgaven. Het is verstandig om wat geld opzij te zetten voor een regenachtige dag - of om al die kerstcadeaus te kunnen kopen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Algemeen: Met de Zon die nu door Boogschutter trekt, is het een periode van sociale groen voor jou, Waterman. Je wordt aangemoedigd om te netwerken en te verbinden, maar het vierkant met Saturnus op woensdag kan een zwaar gevoel van verantwoordelijkheid met zich meebrengen. Hoe kun je jouw sociale kring uitbreiden zonder jezelf te verliezen in het proces?

Liefde: Voor single Watermannen kan deze week de vonk doen overslaan in sociale situaties. Hou je ogen open voor interessante ontmoetingen - soms uit de meest onverwachte hoeken... In een relatie? December wordt een drukke maand op sociaal vlak, dus probeer nu genoeg te communiceren en tijd te maken met twee.

Professioneel: De energie van Mars in Boogschutter kan je een zetje geven om te streven naar professionele doelen die je echt passioneert. Laat je niet tegenhouden door twijfel – je hebt de kracht om te slagen.

Financieel: Dit is een goed moment om te investeren in projecten die zowel persoonlijke als maatschappelijke groei stimuleren. Overweeg hoe je je financiële middelen kunt inzetten voor een groter goed.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Algemeen: De Zon in Boogschutter stimuleert je carrière en ambities, Vissen. Je krijgt de kans om te schitteren, maar het vierkant met Saturnus op woensdag vereist dat je georganiseerd en gedisciplineerd blijft. Wat zijn de stappen die je moet nemen om je doelen te bereiken?

Liefde: Voor de single Vissen, open je hart voor de mogelijkheid van een nieuwe romance die je ook professioneel kan inspireren. Voor degenen in een relatie, is het een goed moment om jullie wederzijdse dromen te delen en te kijken hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen.

Professioneel: Met Mars die naar Boogschutter verhuist, voel je de drang om actief te worden in je carrière. Ga voor die promotie of start dat project waar je altijd al van droomde.

Financieel: Financieel kan de Zon in Boogschutter je aansporen om slim te investeren in je carrière. Misschien is dit het moment om te investeren in verdere opleiding of professionele ontwikkeling.