Neem deel aan een exclusieve masterclass met Tommy Hilfiger 

Gepubliceerd op 21 september 2023 door ELLE Partner
Neem deel aan een exclusieve masterclass met Tommy Hilfiger  ©Tommy Hilfiger

De herfst staat voor de deur en daar maken we gebruik van om de geschiedenis en tijdloze stijl van Tommy Hilfiger in de kijker te zetten. Het is dan ook de ideale gelegenheid om deel te nemen aan de ELLE x Tommy Hilfiger-masterclass. Die vindt plaats op 12 oktober, in het flagship te Brussel.

Samen met Tommy Hilfiger zal ELLE België er de FA23-collectie belichten. Die uitzonderlijke samenwerking brengt ons in een licht nostalgische mood en schept tegelijk een eigentijds beeld van de typische Tommy-fashion.

Tommy Tartan: de grote comeback

Met het legendarische Tommy Tartan-motief laat Tommy Hilfiger zien dat het zijn verleden niet vergeet. Dit klassieke motief werd namelijk in 2000 ontwikkeld en bevat de kenmerkende kleuren van het label: rood, wit en blauw. Het is zelfs opgenomen in het officiële Schotse tartanregister. Speciaal voor het najaar van 2023 komt de Tommy Tartan terug en wel in twee eigentijdse remixen met rode en azuurblauwe schakeringen. We vinden het Schotse motief terug op texturen met een geborstelde touch en dit op bomberjacks, fleeces, hemden, petten en sjaals.

Pufferjacks

Deze luchtige donsjassen combineren stijl met functionaliteit en zijn al sinds de jaren 80 een echte hit. Dit seizoen wordt het New York-pufferjack voorgesteld als een eigentijdse versie van de originele modellen uit de jaren 90. Met hun felle kleuren en oversize modellen zijn ze ronduit onweerstaanbaar. Het New York-pufferjack is gemaakt van 100% gerecycleerde polyamide. Zijn Thermolite®-voering bestaat voor 85% uit textielresten en afval van plastic flessen. Hiermee past hij perfect binnen Tommy Hilfigers milieuverantwoorde aanpak.

Een event dat je echt niet mag missen

De eerste ELLE x Tommy Hilfiger-masterclass vindt plaats op 12 oktober in het Brusselse flagship van het label (Gulden-Vlieslaan 18/19). Zorg dat je erbij bent en ontdek als eerste de trends en modetips van Marie Guérin, hoofdredactrice van ELLE België. Vooraf selecteren ze haar vijf favoriete items uit de collectie. Die kun je tijdens het event natuurlijk uitgebreid bewonderen. 

Alle deelnemers krijgen bovendien een Tommy Hilfiger-goodiebag boordevol verrassingen. Een dj en cateringservice brengen de sfeer erin en alles wordt in het werk gesteld om er een onvergetelijke, stijlvolle en gezellige avond van te maken.

Schrijf je in en neem deel aan dit exclusieve event

20 lezeressen en hun Plus 1 worden uitgenodigd om zich op 12 oktober van 19 u. tot 22 u. bij ons te voegen in de Tommy Hilfiger flagship store in Brussel

Mode en verleden versmelten tot één onvergetelijke ervaring. Schrijf je snel in via onderstaande link en mis deze unieke kans niet om de typische stijl van Tommy Hilfiger te (her)ontdekken. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je in!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Tommy Hilfiger.
tommy.com

 LEES OOK:
London Fashion Week: onze top 3 designers van het seizoen
Onze heerlijke gezinsvriendelijke adressen in Knokke-heist
Wedstrijd : win een halve dag vergaderen met jouw team bij Comet Louise