Wedstrijd : win een halve dag vergaderen met jouw team bij Comet Louise

Geüpdatet op 31 augustus 2023 door ELLE Partner

Na een zomer vol ontspanning en de tijd nemen om je opnieuw op te laden, is september een cruciaal moment voor bedrijven. Vooral als het gaat om teams te mobiliseren voor de nieuwe uitdagingen die voor de deur staan. Ter gelegenheid van haar 2e verjaardag biedt Comet Louise een halve dag vergaderen aan een lezer(es) van ELLE en zijn/haar team.

Om de teamspirit op te krikken, nieuwe talenten te verwelkomen, de jaarlijkse visie te delen en teamleden volledig te betrekken, is het essentieel om een dynamische sfeer te creëren en positieve energie te verspreiden. Gelegen in het hart van Brussel, voldoet de co-meetingroom van Comet Louise perfect aan deze behoeften. Deze ruimte voor seminaries en vergaderingen legt de nadruk op welzijn en creativiteit. Alles is geoptimaliseerd om bedrijven in staat te stellen hun belangrijke momenten als team volledig te benutten.

©Comet

Ontworpen in samenwerking met de Belgische architect Lionel Jadot, biedt Comet Louise zijn deelnemers een reisachtige ervaring. Langs de acht verdiepingen van het gebouw word je getransporteerd naar exotische plekken zoals Bali of Japan, voor een unieke en verrassende ervaring.

Of het nu gaat om teambuilding, training, besluitvorming of brainstorming, elke vergaderzaal is uitgerust met de nodige tools voor efficiënte teamvergaderingen. Op deze manier kunnen de deelnemers al hun energie richten op de inhoud van de vergaderingen, terwijl Comet voor de rest zorgt.

Tot slot is het cruciaal om ook voor je lichaam te zorgen zodat de geest creatief kan zijn, daarom nodigt Comet de teams uit om te genieten van een welzijns- en ontspanningspauze van 15 minuten voor of na de lunchpauze. Gezonde snacks en lekkernijen worden tijdens deze pauze naar wens aangeboden.

WIN JOUW TEAMBUILDING! 

Zin om de Comet Meeting-ervaring te testen? Doe mee aan onze wedstrijd en win een halve dag vergaderen voor jou en jouw team. Waag hieronder je kans.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Comet.
comet-meetings.com

LEES OOK:
Het iconische Wiltcher's Hotel viert zijn 110e verjaardag!
Getest: de refurbished VanDijck e-bike van Upway, een upgrade voor je normale stadsfiets
Brits modelabel Paolina Russo wint Zalando Visionary Award: "we brengen technologie en traditioneel vakmanschap samen"