Britney Spears gaat scheiden na 14 maanden huwelijk met Sam Asghari

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 door Lore Ginneberge
Britney Spears gaat scheiden na 14 maanden huwelijk met Sam Asghari Getty Images

Het sprookje van popicoon Britney Spears en Sam Asghari ligt aan diggelen. Verschillende bronnen bevestigen dat het koppel gaat scheiden na 14 maanden huwelijk.

Echtscheiding aangevraagd

Een bron meldt aan People Magazine dat Sam Asghari de scheidingspapieren heeft ingediend op woensdag 16 augustus. Hoewel beide partijen niet direct hebben gereageerd op verzoeken om commentaar, is hun scheiding bevestigd door meerdere bronnen.

Britney Spears scheiden Sam Asghari
Getty Images

Britney Spears’ huwelijkscontract

Volgens Page Six probeert Britneys partner Sam Asghari, bekend van zijn rol in “Family Business”, concessies te onderhandelen die verder gaan dan hun huwelijksvoorwaarden. Hij dreigt "buitengewoon gênante informatie over Britney openbaar te maken, tenzij hij wordt betaald."

Het is onduidelijk hoeveel geld Asghari wil, of het huidige huwelijkscontract dergelijke onthullingen toestaat. Een andere bron voegt eraan toe dat Spears' team de zangeres heeft "beschermd" en dat het "afscheid respectvol zal zijn." ‘Het is chantage, en het zal nooit gebeuren,’ vertelt een insider verder aan Page Six.

Sam Asghari als Steun en Toeverlaat

Voordat ze in juni 2022 in het huwelijksbootje stapten, speelde Asghari een belangrijke rol in het ondersteunen van Spears tijdens haar mentale gezondheidsbehandeling in 2019 en haar gevecht om een einde te maken aan het conservatorschap van haar vader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Een bron binnen de Spears-familie vertelde daar destijds over aan People: "Er is geen twijfel dat Sam geweldig is voor Britney. Hij heeft een zeer positieve invloed op haar. Hij is erg gemotiveerd om gezond en fit te blijven, en ze sporten vaak samen."

Beschuldigingen van ontrouw en bedrog

Volgens TMZ komt de beslissing van Britney Spears en haar echtgenoot, Sam Asghari, na een heftige ruzie over beschuldigingen van ontrouw. Bronnen vertelden TMZ dat Sam Britney een week geleden confronteerde met geruchten dat ze hem bedroog. Sam geloofde deze geruchten en de twee zouden er een enorme discussie over hebben gehad.

Een insider vertelde TMZ dat het einde van het huwelijk waarschijnlijk zal resulteren in een financiële schikking van Britney aan Sam.

Het lijkt erop dat het huwelijk van Britney Spears en Sam Asghari onder turbulente omstandigheden tot een einde komt. Terwijl hun scheiding zich voltrekt, blijft de situatie complex en hebben fans heel wat vragen. Het is afwachten wat deze pijnlijke breuk zal betekenen voor Britneys - al erg fragiele - toestand.