K-Way®: het beroemde label zet het najaar sportief in

Geüpdatet op 1 september 2023 door ELLE Partner
K-Way®: het beroemde label zet het najaar sportief in

Het einde van de vakantie hoeft geen drama te zijn, want K-Way® geeft het najaar stijl! Goede voornemens, outfits die aan het weer zijn aangepast en een stressvrij nieuwe start.

Sinds 1965 slaagt K-Way® er met succes in om zijn DNA doorlopend aan de trends, seizoenen, voorkeuren en tijdgeest aan te passen. Want K-Way® is veel meer dan een kledingmerk, het is een echte autoriteit. En een autoriteit moet zichzelf voortdurend heruitvinden. Want stilstaan is achteruitgaan. Met zijn tijdloze en duurzame visie, blijft K-Way® de liefhebbers van het buitenleven bekoren, ongeacht hun leeftijd, levensstijl en afkeer van regen. K-Way® is er voor iedereen: van kleinkinderen tot grootouders. Een avontuurlijke geest en de behoefte om zich tegen wisselvallig weer te beschermen, zijn immers van alle leeftijden. Gelukkig slaagt het iconische merk erin om de perfecte combinatie te brengen van klassiek, eigentijds, technologisch, functioneel, kleurrijk en handig. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit, aandacht voor details en perfecte stijl is een K-Way® een echte essential voor een verzorgde outfit.

K-Way® KIDS: terug naar school met speciale collecties

Voor veel kinderen kan het nieuwe schooljaar best stresserend zijn. Maar de stijlvolle en duurzame K-Way® KIDS-collecties weten die ongemakken al snel te verhelpen. Ze schenken onze scholiertjes comfort en een knus coconeffect. Hun zachte stof voelt lekker aan, zodat onze kids elegant en moeiteloos de wereld kunnen verkennen. Zin in iets nieuws? De alom bekende jassen van het merk – denk maar aan Le Vrai, Klassic en Action – worden onophoudelijk opgefrist en bijgewerkt. Met hun nieuwe prints, felle kleuren of poedertinten geven ze uiting aan ieders persoonlijkheid, zelfs in de zandbak. 

Duurzaamheid en respect

K-Way® is zich er, net zoals wij, van bewust dat wij zelf de toekomst bepalen. Innovatie kan dus niet ten koste gaan van het milieu. Het merk gebruikt daarom materialen die aan de grootste kwaliteits- en duurzaamheidscriteria beantwoorden. Jacquardkatoen, mohair, merinoswol en materiaal uit duurzame productieprocessen: K-Way® combineert gezond verstand met technische prestaties, ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden.

K-Way® steunt onze goede septembervoornemens

September is ook de maand van de goede voornemens. K-Way® stimuleert iedereen om buitenactiviteiten te ondernemen. Het label biedt dan ook een assortiment van kleding en accessoires voor alle buitenavonturen. Poncho's met rits, bomberjacks, jassen in stretchnylon ... K-Way® beschermt ons optimaal tegen regen en wind zodat we volop van elk moment kunnen genieten.

K-Way® is immers veel meer dan een kledingmerk, het is een mindset, een oproep om op verkenning te gaan en frisse lucht in te ademen. Kinderen die het nieuwe schooljaar beginnen en volwassenen op zoek naar avontuur? K-Way® is de referentie voor elk moment van de dag. Trek snel je K-Way® aan en verover de wereld!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met K-Way®.
www.k-way.be

Lees ook:
INTERVIEW: de doing good story van Loredana Falone
Getest & goedgekeurd: Crisp, de supermarktapp die het anders doet
20 Belgische beautymerken die je moet kennen