Wedstrijd: win 1 van de 10 CinePass 5 van Sooner en ontdek onze zomerfavorieten

Gepubliceerd op 20 juli 2023 door ELLE Partner
Sooner

Zet de popcorn maar klaar! Wij hebben onze vijf favoriete films voor deze zomer geselecteerd die nu al on demand beschikbaar zijn op Sooner. Ter gelegenheid hiervan geeft het streamingplatform 10 CinePass 5 weg.

Sooner is het streamingplatform ontworpen door en voor filmliefhebbers. Met zijn uitgebreide catalogus van films die elke week worden geüpdatet en aangevuld, biedt Sooner voor elk wat wils en laat het je de mooiste emoties beleven. Belgische en Europese filmklassiekers, bekroonde films en minder bekende meesterwerken - geen enkel genre wordt overgeslagen! Dankzij zijn uitgebreide aanbod aan drama’s, thrillers, komedies of zelfs documentaires weet Sooner iedereen te bekoren.

Ontdek wat er in juli nieuw is in het VOD-aanbod. Denk maar aan Todd Stephens' vertederende en flamboyante queer drama "Swan Song" of Aurélia Georges' romantische historische film "La Place d'une Autre". Ook de humoristische en hartverwarmende sociale cinema van Ken Loach en andere geweldige films die de afgelopen jaren hun stempel op de cinema hebben gedrukt, zorgen vast en zeker voor een fantastische filmavond.

DOE MEE AAN DE WEDSTRIJD VAN SOONER

Om onze 5 favoriete films en nog veel meer te ontdekken biedt Sooner je 10 kansen om 10 CinePass 5 te winnen.

Om deel te nemen moet je hier zijn!

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Sooner

Lees ook:

SUMMER ROLLER SKATING IN DOCKS BRUXSEL: HOE WAS HET?

Van rustgevend tot opbeurend: vind de perfecte geur voor een harmonieus huis

Deze atypische kostuums zijn een musthave voor je zomergarderobe