Deze Mango-collectie heeft heel wat Isabel Marant-DNA

Geüpdatet op 9 mei 2023 door Sam Vandenbosch
Deze Mango-collectie heeft heel wat Isabel Marant-DNA Mango

TikTok is helemaal in de ban van de nieuwste bohémien-chic Mango-collectie. Die lijkt immers wel uit een lookbook van Isabel Marant te komen.

Niemand bracht bohémien-chic zo naar de fashion scene als de Franse ontwerpster Isabel Marant. Ook Mango doopt zichzelf deze zomer in haar kenmerkende stijl, met een nieuwe drop - of dupe, zoals het op TikTok klinkt - vol Marant-elementen. Het sociale medium voorspelt wel vaker opkomende trends, bij welke keten je die dure designer-zonnebril voor een prikje kan kopen, handige fashion hacks en welke populaire items in geen tijd uitverkocht zullen zijn. Zo ook nu, toen ze de nieuwe collectie van het Spaanse merk tipten. En die lijkt wel een samenwerking met Isabel Marant! Duplicaat of niet, ook wij kunnen niet verbergen dat we stiekem wel fan zijn van deze bohémien geïnspireerde jurkjes, blouses en broeken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MANGO (@mango)

Isabel Marant staat bekend om haar moeiteloze, bohémien stijl die Parijse chic combineert met hippie-elementen en zelfs een vleugje rock 'n roll. Marants liefde voor crèmekleurig en off-white katoen, opvallend borduurwerk en fleurige prints komt ook terug in de huidige zomercollectie van Mango. Het merk brengt losse, vloeiende silhouetten, blouses met ruches en - hoe kan het ook anders - een sterk aanbod din cowboylaarzen. Is je budget deze zomer dus nog nét niet groot genoeg voor de stukken van miss Marant herself? Snel je dan naar de prachtige, geïnspireerde collectie van de Spaanse keten.

@sheerluxe Save for outfit inspo… 📌 #highstreetfashion #highstreethaul #isabelmarant #mango #mangohaul #ootd #cowboyboots #summeroutfits #summeroutfitinspo #outfitideas #fitcheck #getreadywithme ♬ Originalton - speed up songs

Benieuwd naar de collectie? Shop 'm hier

Gebloemde bodywarmer, Mango, €49,99

Shop hier

Blouse met kanten details, Mango, €45,99

Shop hier

Zwarte pof-jurk, Mango, €59,99

Shop hier

Slouchy jeans, Mango, €39,99

Shop hier

Off-white kanten blouse, Mango, €45,99

Shop hier