Dit zijn dé chique en comfortabele schoenen voor de zomer

Gepubliceerd op 26 april 2023 door ELLE Partner
Dit zijn dé chique en comfortabele schoenen voor de zomer

Comfort en stijl, elegantie en flexibiliteit, vrouwen hoeven niet langer te kiezen. De schoenen die aan al deze eisen voldoen? De Sebago Citysides en Docksides. Daarom mogen deze loafers niet ontbreken in je zomergarderobe:

Sebago Citysides, stijlvol op stap in de stad

De preppy stijl is een van de grootste trends voor 2023, dus een paar loafers is deze zomer absoluut onmisbaar. De Citysides van Sebago, begonnen als dé Amerikaanse collegeschoenen, zijn veruit de meest iconische in hun soort. Vandaag prijken deze penny loafers niet langer alleen aan de voeten van Ivy League-studenten, maar zijn ze universeel geliefd om hun comfort en casual design.

Door de jaren heen werd de collectie stevig aangevuld met verschillende modellen en kleurencombinaties. Zo is de tijdloze Classic Dan, Sebago's signature penny loafer, beschikbaar in trendy tinten en snoepjeskleurren als lichtblauw en roze, ideaal om mee te nemen op vakantie.

Voor een avondje uit zijn er de unieke Sebago-exemplaren die een nieuwe interpretatie geven aan glitter & glamour. Sterren van de show zijn de zilveren en gouden Dan Met, schoenen die een schitterende toets toevoegen aan elke look. Ook de versierde Dan Studs en de Dan Perf met minuscule perforaties zijn de ultieme accessoires bij een kostuum of onder een lange jurk.

Sebago Docksides, voor avonturen ter land en ter zee

Wie aan Sebago denkt, ziet ook onmiddellijk de legendarische bootschoenen voor zich. Deze Docksides ontstonden in 1970 uit de behoefte aan een bootschoen die functioneel was, maar tegelijk handgestikt uit echt leer met uitzonderlijke aandacht voor detail. De schoenen zorgden voor een revolutie in de zeilwereld dankzij hun lichtgewicht constructie, waterafstotende structuur en antislipzool. Van hieruit werd een familie van tijdloze classics geboren, waaronder de onmiskenbare Portland-schoen, de hoofdrolspeler van de Docksides-serie.

Dit seizoen pakt Sebago uit met Docksides in een waaier aan tinten, waaronder een tijdloos wit leder en een vrouwelijke roze kleur in suède materiaal. Ook de Portland Fringes met speelse franjes zijn een echte must-have dit voorjaar, net als de fonkelende Portland Glitter-schoenen die al je zomerse avonturen een gouden randje geven.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sebago.
sebago.be

Lees ook :
Shoppen: chilipeperrood is dé trendkleur van het seizoen
Verouder twee keer minder snel met de nieuwe generatie verzorgingsproducten
Familux Resorts: jouw volgende gezinsvakantie