Hoe was de eerste editie van de ELLE Run in Knokke?

Gepubliceerd op 12 april 2023 door ELLE Events Foto’s: Morgane Lequeux
Hoe was de eerste editie van de ELLE Run in Knokke?
Op zondag 9 april kwam het ELLE Team samen in de Royal Zoute Tennis Club in Knokke voor de eerste editie van de ELLE RUN KNOKKE! Een evenement dat honderden lopers samenbracht in een gezellige en relaxte sfeer.

ELLE RUN onder de zon

De zon en de good mood maakten deze eerste editie van de ELLE RUN in Knokke tot een groot succes! In deze gezellige sfeer en in het idyllische kader van de Belgische kust in Knokke, warmden onze lopers zich op met de steun van omroepster Joke Van de Velde
alvorens het Zwin in te trekken en 6 of 10 kilometer te lopen, afhankelijk van het niveau van de deelnemers. Op het einde van de wedstrijd kregen onze sporters iets om hen fit te houden: een heerlijke Fulfil chocolade proteïnereep en een Redbull zomereditie. Een manier om iedereen eraan te herinneren dat de zomer niet ver weg meer is.

Wellness & verrassingen

Vervolgens konden de deelnemers het partnerdorp ontdekken waar ze de kans kregen om zich te laten verwennen. The Happy Skin was ter plaatse en bood verschillende huidverzorgingsproducten aan, vergezeld van Nasoha die speciaal voor de gelegenheid een prachtige selectie stenen uit de vier windstreken had meegebracht om onze lopers hun voordelen te laten ontdekken. Om deze dag vast te leggen, was er een Sharingbox waar volop selfies werden gemaakt.

Tijdens de prijsuitreiking werden onze hoofdprijswinnaars van de 6 en 10 km wedstrijden beloond met prachtige prijzen, waaronder het beroemde Ice Watch uit de Forever collectie, hammamdoeken om in alle rust te ontspannen aangeboden door de Gemeente Knokke en een waardebon voor een gepersonaliseerde armband gemaakt van Nasoha edelstenen.

Op het einde van het evenement ontving elke deelnemer een goodiebag: een ELLE magazine, een stadsgids van Knokke, een productkit van The Happy Skin met een Jane Iredale lippenbalsem, een Environ Skin Care crème en voedingssupplementen van het Advanced Nutrition Programma. Daarnaast was er ook een Nasoha kaart met uitleg over de verschillende stenen en hun eigenschappen, een heerlijk drankje uit het nieuwe Vitamin Well Hydrate gamma en tot slot een kaart van Labellov die hun concept van tweedehands tassen voorstelde. Onze lopers werden erg verwend voor deze eerste ELLE RUN in Knokke!

Vind de resultaten van de run hier !

Wil je het evenement herbeleven alsof je er zelf bij was? Bekijk hier de video en foto :

Foto's door Morgane Lequeux

Video door Mathieu de Vinck